Çözüldü✓ G65b ölü piksel çıktı ne yapmalıyım

Alistenik

80+
Reaksiyon skoru
19
g65b monitör aldım monitör çok hoşuma gitti ölü piksel testinde 2 tane piksel ölü çıktı biri belli belirsiz biri tam belli (fotografta kırmızı çıkmış siyah normalde)
iade ile uğraşsam gelecek monitördede ölü piksel olup olmayacağı garanti değil belki 10 iadede 1 tane düzgün gelecek iade ile uğraşmaya değermi tecrübe eden biri yardımcı olabilirmi yoksa 1 2 pikselin pek önemi yok mu ?

Ekler

• 20250901_144053~2.webp
    20250901_144053~2.webp
    1 MB · Hit: 46
g65b monitör aldım monitör çok hoşuma gitti ölü piksel testinde 2 tane piksel ölü çıktı biri belli belirsiz biri tam belli (fotografta kırmızı çıkmış siyah normalde)
iade ile uğraşsam gelecek monitördede ölü piksel olup olmayacağı garanti değil belki 10 iadede 1 tane düzgün gelecek iade ile uğraşmaya değermi tecrübe eden biri yardımcı olabilirmi yoksa 1 2 pikselin pek önemi yok mu ?
Beğenmedim de tekrardan al ölü pixel çıkmayana kadar

Bu haliyle çok sorun değil ama ışık sızması da varsa değiştir derim.
Bu modelde ışık sızması neredeyse hiç olmuyor ama en azından ondan da kurtulursun varsa.

ölü piksel bir şekilde oluyor benim monitörde 6 ay sonrasında 2 tane ölü piksel çıktı gözüne çarpmıyorsa uğraşma kullan gitsin

Kullandığım monitorde 2 ya da 3 tane ölü piksel var. Şahsen benim hiçbir şekilde gözüme çarpmıyor. Abartılıcak bir yani yok. Zaten ilerde artma vs yapicak bir şey değil.

Kullandığım monitorde 2 ya da 3 tane ölü piksel var. Şahsen benim hiçbir şekilde gözüme çarpmıyor. Abartılıcak bir yani yok. Zaten ilerde artma vs yapicak bir şey değil.
artma yapabilir bende 1di 2oldu zamanla belli olmuyor ama bu hiç ölü piksel olmayan bir monitörde olmayacağı anlamına gelmiyor

İade ile uğraşmayıp kullanmaya devam edeceğim zaten ekranın tam ortasında değil sol üstte beni pek rahatsız etmez, ışık sızması da yok iade ile uğraşıp vakit kaybetmek mantıklı gelmedi teşekkürler yorumlarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,906
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri