Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,600
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet öğün alamıyorum ve önceden de dediğim gibi çalıştığım iş dolayısıyla kendime beslenme düzeni de yapamıyorum yeterli beslenme de olmuyor creatin kullanıyorum evet birde protein tozu ama protein tozu az kaldı bitti bitecek onu yerine gainer almayı düşünüyorum hem içinde protein var karbonhidrat var potasyum, magnezyum, demir gibi destekleyici ürünlerde var bana mantıklı geldi bilmiyorum nasıl olur Spor yaptığım için yağ olarak geri döneceğini sanmıyorum ama emin de değilim bu konuda haftanın 5 günü spor yapıyorum sabah 7 akşam 7 ye kadar çalışıyorum iş çıkışı spora gidiyorum akşam 9 gibi eve geliyorum yemek yiyip duş alıyorum ve gün bitiyor bu yoğunlukta beslenmede sıkıntılar çekiyorum ailecek çalışıyoruz annem de dahil o yüzden bana yemek yapacak vs durumu da yok durumum bu şekilde.1.85 75 kiloyum su an ve gectigimiz 15 aralikta 68 kiloydum. Eger illa temiz beslenicem diye bir sey yok derseniz 2950 kalori kütle koymaniz icin az bence hocam. Yukarida da belirttigim gibi eğer zamaniniz yoksa ogunlerinizi tamamlayamiyorsaniz gainer almanizi onerebilirim tabi tavuğunuzu pirincinizi yemeye devam edecekseniz. Supplement olarak başka ne kullaniyorsunuz bilmiyorum ama özellikle kreatin kullanmiyorsaniz bence daha öncelikli. Kendi boy kilomu belirtmemin sebebi ben de spor yapiyorum ve kilo almaya çalışıyorum bu yuzden yazdim yanlis anlamayin. Ben şahsen pilav bulgur makarna üçlüsüyle günlük karbonhidratimi (her gün 3ünden biri) tavuk ve yumurtayla proteinimi yulaf ve misir gevreğiyle de ekstra almam gereken kaloriyi tamamliyorum bu şekilde daha rahat kütle koyabiliyorum. Benim karbonhidrati tamamlama kisminda sorunum olmuyor fakat örneğin her gün yumurta veya tavuk yiyemedigim icin onu protein tozuyla destekliyorum. Siz de her gün ogunlerinizi tam yapamiyorsaniz karbonhidrati eksik aliyorsaniz gainer ile bu eksigi kapatabilirsiniz ama bu üründen de bir mucize beklememelisiniz her sey sizde bitiyor çünkü.