Light
80+ Bronze
Gördüğümü söylüyorum.Anabolik veya peptit takviye mi bu bıraktığında eski haline dönsün?
Gördüğümü söylüyorum.Anabolik veya peptit takviye mi bu bıraktığında eski haline dönsün?
İştah sorunum yok yemek hazırlama sıkıntımız var zaman yok ve sürekli olarak pilav tavuk balık öyle sporcu besinleri yapacak bir durum yok keşke elimde olsa da öyle isteğimi yapabilsem ama olmuyor öyleAnabolik veya peptit takviye mi bu bıraktığında eski haline dönsün?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü hocam gainera para vermeye gerek yok eğer iştah sorununuz yok ise.
Hiç vakit yoksa alınabilir ancak unutmayın öğün yerine geçmez gainer. Normal beslenmenizin üzerine koymalısınız. Ayrıca uykudan önce veya yakın almayın bazı gainerların 1 servisinde 100-150mg kafein oluyor.İştah sorunum yok yemek hazırlama sıkıntımız var zaman yok ve sürekli olarak pilav tavuk balık öyle sporcu besinleri yapacak bir durum yok keşke elimde olsa da öyle isteğimi yapabilsem ama olmuyor öyle
hocam ben hiq ürünü kullanmıştım kas kütlesi yapmaya dönük bir ürün gainer. (tabii spor yapıyorsanız kas'a dönük, normal kullanırsanız direkt yağ olarak alırsınız.
Ağır sporcu tabii ki değilim sadece görseli iyi sağlasın biraz kalıplı olalım yeterAcil durumlarda veya profesyonel olarak yarışmalara hazırlanıyorsan, ciddi bir kas kütlen varsa yüksek miktarlarda karbonhidrat takviyesi alınabilir. Gainerler bunun için var. Hardline markası dışında bir türk markası önermiyorum. 10 yıla yakındır, çoğu markayı görmüş geçirmiş biri olarak söylüyorum. Gainer, hızlı bir karbonhidrat takviyesidir, yiyeceğin karbonhidratın yerine geçmez.
Sıfırdan başlayan bir sporcunun gainer almaması gerekir, daha ucuz ve sağlıklı karbonhidratlar var, pirinç ve bulgur.
Karbonhidrat kas yapmaz. Kasa dönük değildir. Çok yanlış bilgiler dönüyor. Kası yapan şey karbonhidrat değil!
Ağır sporcu tabii ki değilim sadece görseli iyi sağlasın biraz kalıplı olalım yeter
Yemek yiyoruz zatenGörsel sağlamak istiyorsan makarna, prinç, bulgur kendine göre beslenme programı yapacaksın, spor programını da ona göre hazırlayacaksın. Karbonhidrat tozu içeyim kilo alırım, görsel sağlar, öyle bir dünya yok. Karbonhidrat tozu, seni iri yapmaz, bunlar takviye elemanı. Adı üstünde takviye. Yemek yemek zorundasın.
Yemek yiyoruz zatensadece bunlar ile olur mu hiç sadece yetersiz oluyor onu söylüyorum alamıyorum yeterli kaloriyi.
4 tane m yumurta 300 kalori. tam buğday ekmek kaşar peyniri tahin pekmez fıstık ezmesi falan derken çok rahat 800 olur. 1000 i de zorlar.Kahvaltı 800 için baya bir şey yemem lazım
Spor anında creatin kullanıyorum gün içinde kullanmıyorum evet böbrekleri zorladığını biliyorum bu sebeple çok fazla su içmem gerekiyor bununda farkındayım
Gainer kullanan naturallığı mı bozuluyor anlayamadım.Tabi ki kilo almak isteyen kendisini zorlayarak yemeli fakat eğer kalori açığı oluşuyorsa bunu gainerle kapatabilir.Yeterli kaloriyi bir öğün yiyerek daha alın, bugüne kadar bir çok sporcu arkadaşım oldu yıllarca natural olarak fitness yapan ve kimse de gainer kullanmadı, bulk zamanlarında kusana kadar yemek yiyorlardı. Başka yolu yok.
Şu cicibebeyi önermeyi bırakınGainer karbonhidrat ağırlıklı bi takviye spor yapmadan kullanımı doğru olmaz spor yaparak kullanmak gerekir. Eğer spor yapmayacaksanız cici bebe iş görür.