⚽️ GALATASARAY - YOUNG BOYS ⚽️

Ne kadar nefret etsen de sen mutlu olasın diye değil ülke başarısı ve puanı artsın diye Fenerbahçe'mizi, Beşiktaş'ımızı destekliyoruz Avrupa'da. Azıcık destek bozmazdı seni ama belli koyu fanatiksin. Senden bir şey beklemiyorum o yüzden.
Koyu fanatiklik ne alaka olm herif tuttuğu takımın stadını görmemiştir

Bu gidişle Avrupa Ligi yolu gözüktü bize zaten.
orta saha otoban sarayı çıkarıp demirbayı almasını anlamadım maçın başından beri icardi oyunda yok tarafsız biri olarak yorum yapıyorum ama şu değişiklik cidden anlamsız icardi yerine demirbay girmeliydi

Koyu fanatiklik ne alaka olm herif tuttuğu takımın stadını görmemiştir
Biraz mecazi olarak öyle ithaf ettim de anla işte hocam böyle insanlarla ortak noktada toplanamıyoruz. Hep bir kin, hep bir nefret. Takımına ölümüne bağlılık sanki kendi takımı hiç hata yapmıyormuş gibi.

Anlatamıyorsun bunlara işte. Koyun gibi destekliyorlar.

Gs’nin penaltı beklediği 3 pozisyon var 3ü de birbirinden komik, ligde alışmışlar böyle şeylere penaltı çalınmasına.

İsmail Kartal tarzı bir değişiklik. Gerçi Dzekoyu genelde alıp batshuayi' yi koyardı yine İsmail hocam ya
1724791036708.png

Leş gibi oynadı 3-2 skorla İstanbul'a döndü şimdi de aynı hatayı yapıyor Lig de ki gibi oynamıyor bi türlü oyunu kuramadılar tahminim Adana'da berabere kalacak

Leş gibi oynadı 3-2 skorla İstanbul'a döndü şimdi de aynı hatayı yapıyor Lig de ki gibi oynamıyor bi türlü oyunu kuramadılar tahminim Adana'da berabere kalacak
Bitmiş ya GS. Bu sene BJK'nin senesi gibi. Fener de Mou toparlarsa artık.

Geri