Yardım Galaxy M34 vs Tecno Camon 19 Pro

Sanılanın aksine exynos işlemcilerin snapdragondan farkı yok. S7 edge var ve 7. Senesini doldurdu octa8890 exynos var ve hala taş gibi. Snapdragonlu redmi ise 2 3 kere servise gitti geldi. 9K fiyata G99 lu A24 varken ben note 12 almazdım.
hocam general mobile gm 24 pro hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı

hocam general mobile gm 24 pro hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı
Gayet alınabilir 120hz amoled ve G99 var ayrıca oyunlarda jiroskop desteği de mevcut. Alınabilecek bir model ben beğendim. Fakat Aldığınız telefonun general Mobile olduğunu unutmayın diyeyim. Kısacası kamerası memnun etmeyebilir arayüzü zaten saf android. İşlemci gayet iyi ekran başarılı geri dönüşleri de olumlu bir telefon.

Gayet alınabilir 120hz amoled ve G99 var ayrıca oyunlarda jiroskop desteği de mevcut. Alınabilecek bir model ben beğendim. Fakat Aldığınız telefonun general Mobile olduğunu unutmayın diyeyim. Kısacası kamerası memnun etmeyebilir arayüzü zaten saf android. İşlemci gayet iyi ekran başarılı geri dönüşleri de olumlu bir telefon.
hocam 108 mp ana kamerası varmış. ama markası general mobile yani biraz şüphelendirmiyor değil

Hocam peki General Mobile GM 24 Pro nasıl bir tercih?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

general mobile gm 24 pro iyi mi sizce?
10K ya alınmaması gereken cihazlarda best. Senin için en iyi tercih A24, M34, Realme 10 ya da Realme 9 Pro olacaktır. Ben R9 Pro alırdım.

GM dediğimiz firma telefonuna 1 yıl destek veren rezil bir firma :)

M34 daha iyi olmazmi bende almayı düşünüyorum a34 alamioz malum
M34 tasarımı "DIŞKI" gibi

Ve amoled ekran dışında R9 Pro her yönden güçlü. 695 5G var zaten.

hocam 108 mp ana kamerası varmış. ama markası general mobile yani biraz şüphelendirmiyor değil
klasik general mobile hocam. bir samsung değil tabikide.
GM dediğimiz firma telefonuna 1 yıl destek veren rezil bir firma :)

M34 tasarımı "DIŞKI" gibi

Ve amoled ekran dışında R9 Pro her yönden güçlü. 695 5G var zaten.
xiaomi de 2 yıl veriyor. bana kalırsa 1 ile 2 yıl arasında fark yok. destek isteyen biri zaten ya samsung ya da iphone alır hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,280
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri