Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Arkadaşlar normalde ucuz etin yahnisini yemem. Ama TKL klavyelerin pahalandığı bir dönemde dedim ilk defa ucuz bir şey alalım. Gamenote kb857L blue switch klavyeyi aldım 3 - 4 gün kullandım dedim galiba bu beni üzmeyecek çünkü hissiyatı sesi ışıklandırması kasası falan çok hoştu.
4. günün sonunda ne mi oldu dersiniz ? w r space h t ve bir kaç tuştan bazıları hiç basmamaya bazıları da basılı kalmaya devam etti
Maalesef arkadaşlar bu rampage gamepower gamenote gamebooster frisby hepsi aynı şeyin laciverti diyim siz anlayın.
Şimdi ben bu klavyeye 400TL verdim siz vermeyin dişinizi sıkın 400 daha koyun steelseries apex tkl veya logitech in geçenlerde tkl bir klavyesi 600TL ye düşmüştü bunlara bakın fırsat kovalayın ve alın.
Neyseki iade süreci geçmemişti ürünü iadeye gönderdim ve ucuz atlattım. Çünkü bu ürünlerin garantileri de sıkıntılı ürünü yaptık diyorlar gönderiyorlar 2 gün sonra geri aynı hata 5 kuruş etmez switchler kullanıyorlar üstte saydığım markaların hepsi kronik bu sorunu yapıyor.
Mesela elimde bir zowie ec 2-a mouse var 4. yılını bitirdi en ufak bir problem daha yaşamadım rampage mouse kullanan arkadaşım 5 veya 6. mousenu değiştirdi en son steelseries den bir mouse u zorla aldırttım ona 2 yıldır ondada hata yok.
ÖZETLE UCUZ DURAN BU MARKALARIN ALTINDA İLLA BİR ŞEY ÇIKIYOR UZAK DURUN !