GEL125 kodu vardı knkHayır. PS5 veya Xbox'ta kullanamazsın.
Hangi kuponmuş o ya. Güzelmiş.Neyse 899'a 3 taksitle aldık yeter
![]()
GEL125 kodu vardı knkHayır. PS5 veya Xbox'ta kullanamazsın.
Hangi kuponmuş o ya. Güzelmiş.Neyse 899'a 3 taksitle aldık yeter
![]()
Yeni üyelere özel ohepsiburadada 775 tl ye geliyordu kuponla stok bitti alamadım
beyler bişey diyecem bu kola uygun kılıf bilen var mı alıp takalım bi tane kılıf.Yeni üyelere özel o
G7 Pro dan bahsediyorsan yeni ürün diye olmayabilir ama 4000 e düşerse hemen alırım.Bu kolu bende düşünüyorum fiyatı kasımda düşer mi acaba ?
4.000 TL’ye düşeceğini sanmam, en fazla 4.500 TL olur; onun bile olacağına açıkçası pek inancım yok.G7 Pro dan bahsediyorsan yeni ürün diye olmayabilir ama 4000 e düşerse hemen alırım.
Evet G7 Pro dan bahsediyorum bakalım belki olur kasım ayağına geçen 4726'ya düşmüşmüştü 1 hafta falan bu fiyatdan satıldı.G7 Pro dan bahsediyorsan yeni ürün diye olmayabilir ama 4000 e düşerse hemen alırım.
Aynı fiyattanTekrar giricek mi stoğa acaba
Daha önce hoşunuza giden gamepad neydi ?Plastik yapısı hiç hoşuma gitmedi, iadedir abbas bağlasan durmaz
Xbox 8 ve 9. Nesil, Razer wolverine falan kullandım. Ön yüzeyini plastik seçmeleri hoş olmamış. Arka yüzeyi güzel olsa da ön yüzeyi güzel gelmediDaha önce hoşunuza giden gamepad neydi ?
Xbox 8 ve 9. Nesil, Razer wolverine falan kullandım. Ön yüzeyini plastik seçmeleri hoş olmamış. Arka yüzeyi güzel olsa da ön yüzeyi güzel gelmedi