610S daha iyi bir klavye. Ama Gamenote KB435L varken ikisi de hikaye.Dostlar uygun fiyata bulduğum Warlock ve JD610S var hangisi iyi,uygun fiyata bu klavyeler alınır mı ?
Havit marka. Güzel klavyedir kardeşime aldık resmen kıskandımBilmiyorum pek adı olan bir marka değil sanırsam pek öneren de yok ?
1 hafta sonra bir klavye almayı planlıyorum ama bir bakalım 1 hafta diye diye 8 aydır alacağımHavit marka. Güzel klavyedir kardeşime aldık resmen kıskandım![]()
Hoşuma gitti bu arada driverı var mı hocam ?Havit marka. Güzel klavyedir kardeşime aldık resmen kıskandım![]()
Dostlar uygun fiyata bulduğum Warlock ve JD610S var hangisi iyi,uygun fiyata bu klavyeler alınır mı ?
Yok RGB değil zaten Rainbow ama şık. Ayrıca Content marka switch kullanıyor blue. Çok sesli değil hissiyatı fiyata göre iyi.1 hafta sonra bir klavye almayı planlıyorum ama bir bakalım 1 hafta diye diye 8 aydır alacağımelime bir sürü para geçti nerelere harcadım bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hoşuma gitti bu arada driverı var mı hocam ?
Kardeşine ne zaman aldınız basmama veya herhangi bir sorun var mı ?Yok RGB değil zaten Rainbow ama şık. Ayrıca Content marka switch kullanıyor blue. Çok sesli değil hissiyatı fiyata göre iyi.
Güzel modelleri var ama ikisindede aynı sorun çıkınca işte.Kısaca gamepower yanaşma diyorsun yani![]()
hocam internetteki fotoların hepsi 3p çözünürlüğe sahip o yüzden rica etsem bir fotoğraf atar mısınız? Almayı düşübüyorum da.Havit marka. Güzel klavyedir kardeşime aldık resmen kıskandım![]()