Muadil ? Nersi muadil o anakartların 4 ram 128gb slotlu yerine 2 ram 64gb slotlu 500tl daha ucuz anakart gelmiş. Sürekli parçalar bitince siteden değiştirdiler parçaları. Ona rağmen böyle bir şey olamaz. Ayrıca satın alırken de parçaların değişebileceğini belirtmediler. Kasa da 2 fanlı kağıt gibi bir malzemeden yapılmış.Stok kalmadigi icin muadilleriyle degistirmişlerdir belki
Olabilir ama faturada x marka yazıp sen y markayı veremezsin. Fatura neden var faturaStok kalmadigi icin muadilleriyle degistirmişlerdir belki
faturanında fotosunu koysana buraya adamlar resmen kazık atmış tüketici hakem heyetini geç usulsüzlükten cimere şikayet et ceza alsınlar maliye bddk masak ne varsa şikayet et dostum en basiti cimerSistem dün kargoya verildi bugün geldi. Ama anakart ve kasa yanlış. İkisi de muadil değil. ASUS PRIME B450M-A II anakart yerine 500 lira daha ucuz olan ASUS B450M DRAGON anakart.
VENTO VG05F kasa yerine VENTO VG08FE kasa göndermişler. Faturanın fotoğrafını da aşağı ekledim. Ayrıca kasanın kablolaması berbat yapılmış. Canlı destek mail atın falan demiş ama bir şey olacağını sanmıyorum. E devletten tüketici hakem heyetine başvuru yapmayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Anlamıyorlar vallahi , sipariş verirken o zaman kasayıMuadil ? Nersi muadil o anakartların 4 ram 128gb slotlu yerine 2 ram 64gb slotlu 500tl daha ucuz anakart gelmiş. Sürekli parçalar bitince siteden değiştirdiler parçaları. Ona rağmen böyle bir şey olamaz. Ayrıca satın alırken de parçaların değişebileceğini belirtmediler. Kasa da 2 fanlı kağıt gibi bir malzemeden yapılmış.
Anlayan yerlerin tıkanmış senin , adam sipariş vermiş o 300 stok varken parasını ödemiş ve faturada yazan ürün gelmedi diyorBeyler niye anlamak istemiyorsunuz aynı anakartla 300 tane stok çıkacaksa bi tık düşük anakartlaa 900 stok çıkacak zaten faturadakinden ya da sipariş özetinden farklı ürün gelmişse ki sanmıyorum hakkını ararız.
Hocam ben dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım @Abdullah Hacıgül
sen taraflısın kardeşim adam alırken stoklarda iyi ürünler varmış sipariş geçerken görmüyormusun oldu ben o zaman rog strix koyayım sisteme pulse göndereyim öyle mantık mı var biraz aklınızı kullanınBeyler niye anlamak istemiyorsunuz aynı anakartla 300 tane stok çıkacaksa bi tık düşük anakartlaa 900 stok çıkacak zaten faturadakinden ya da sipariş özetinden farklı ürün gelmişse ki sanmıyorum hakkını ararız.
Hocam ben dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım @Abdullah Hacıgül
Dostum adam faturayı eklemiş göremişim kusura bakmayın en mantıklısı gaming gen tr yi arayıp sormak olmazsa tüketici hakem heyetiAnlamıyorlar vallahi , sipariş verirken o zaman kasayı
Anlayan yerlerin tıkanmış senin , adam sipariş vermiş o 300 stok varken parasını ödemiş ve faturada yazan ürün gelmedi diyor
sen taraflısın kardeşim adam alırken stoklarda iyi ürünler varmış sipariş geçerken görmüyormusun oldu ben o zaman rog strix koyayım sisteme pulse göndereyim öyle mantık mı var biraz aklınızı kullanın
Eyvallahzeka kıtlığı var yemin edyorum inşallah seninde başına gelirde olsun adamlar muadil yollamış ne var bunda dersin