RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,359
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun hocam, benimki kargoya verilmiş bugünden190tlye hayirli olduAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam, benimki kargoya verilmiş bugünden190tlye hayirli olduAlıntıyı görüntüle
300tlye yemek yiyemiyon la ne mikrofonuÇektim bi tane eyvallah. 300tlye mikrofon vermiyolar artık.
Bende de son aşamada ~580 TL gözüküyor. Kampanya mı bitti yoksa bir şeyi yanlış mı yaptım?
Bende de 480 gösteriyor
Yeni hesapla yaptığınıza emin misiniz?580₺ gözüküyor vergiyle
Hocam sizde nasıl 50tl gözüküyor ben normal hesabımdan ve gizli sekmeden bakıyorum 340 gösteriyor ikisinde de.AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
49,65TL 95%OFF | GEARELEC DK02 motosiklet kask kulaklık Stereo Bluetooth eller serbest çağrı ile IPX7 su geçirmez 2800mAh üç renkli ortam ışığı
Vergiyle 190![]()
GEARELEC DK02 Motosiklet Kask Kulaklık Stereo Bluetooth Eller Serbest Arama IPX7 Su Geçirmez 2800 mAh Ãç Renkli Ortam IÅıÄı Ile - AliExpress 201355758
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hocam ürünün adını yazıp aratın, aynı satıcı bir çok farklı ilan açıyor, kimi 600 lira kimi 100 lira oluyorHocam sizde nasıl 50tl gözüküyor ben normal hesabımdan ve gizli sekmeden bakıyorum 340 gösteriyor ikisinde de.
Alıntıyı görüntüle
İlgili ürünler kısmından bak bide istersen. Sayfanın biraz altındaHocam sizde nasıl 50tl gözüküyor ben normal hesabımdan ve gizli sekmeden bakıyorum 340 gösteriyor ikisinde de.
Alıntıyı görüntüle
Hocam sizde nasıl 50tl gözüküyor ben normal hesabımdan ve gizli sekmeden bakıyorum 340 gösteriyor ikisinde de.
Alıntıyı görüntüle