Neler Yeni

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

odemirel0

80+ Bronze
herkes sizin gibi fırsatçı değil herkes yerde gözrdüğü cüzdanı alıp boşaltmaz sonuçta ikiside haksız para
Yav git namazını kıl uyu o zaman herkes müsluman kesiliyor başımıza

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Dediğim gibi, temel mantığınızı kullanığ o ürünün o fiyata satılamayacağını düşünmeniz lazım. Zaten satın almadan önce biliyordunuz o kartların 50K olduğunu, bile bile aldınız.
Mantık olarak düşününce haklısınız ama ben belki gerçek fiyatından habersiz bir adamım gittigidiyor'dan gezerken buldum ve satın aldım yani ayrıca satıcıları bu kadar savunmanız da saçma 3000 liraya ithal ettikleri ürünleri 10.000 e satınca sorun yok mu

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kardeşim doğru söyle bu kartı 5 k ya koyan elaman sen misin yoksa sjqhgqhqhdhj
Hayır, ama bu hatayı birgün benim ya da yakınımın da yapabileceğini, öyle olmasa bile etik olmadığını bildiğimden dolayı böyle diyorum.

odemirel0

80+ Bronze
Fırsatım vardı zaten, istediğim miktarda verebileceğim paramda. Dediklerimden bir şey anlamanızı beklemiyorum zaten, düşüncelerinizin ne amaç ve seviyede olduğu açık.
He belli belli devam et sen başkasının derdi sizi niye geriyor bu kadar anlamıyorum

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Yok
Hayır, ama bu hatayı birgün benim ya da yakınımın da yapabileceğini, öyle olmasa bile etik olmadığını bildiğimden dolayı böyle diyorum.

Fazla hassas yaklaşıyorsunuz bu duruma bence.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Mantık olarak düşününce haklısınız ama ben belki gerçek fiyatından habersiz bir adamım gittigidiyor'dan gezerken buldum ve satın aldım yani ayrıca satıcıları bu kadar savunmanız da saçma 3000 liraya ithal ettikleri ürünleri 10.000 e satınca sorun yok mu
O fiyatlandırma onların elinde olan bir şey değil. Siz bu ekonomide gidip kendi telefonunuzu ederinden az fiyata satamayacağınız gibi o da kartları satamaz. Yanlışlık yapmış adam, kendi içinizde üzülüp geçin.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Aga adam yaptığı hatada binlerce lira zarara uğramamak için iptal etmiş siparişleri, bazıları da direkt negatif yorum vermiş sayfasına. Üstelik sayfasının puanı iyiyken haksız yere alıyor bu negatif puanları... bir de "batsın bu satıcı, berbat yorum bırak da profili bozulsun" falan diyor millet... Ne duruma geldik, nasıl bir seviyesizliktir bu? Tamam, sipariş gelmedi diye üzülmüş veya haksızlığa uğramış gibi hissedebilirsiniz ama bunun için gidip de adamın ekmek teknesini batırmayın. Zaten siparişin gelmeyeceğini, yanlış fıyatlandırma yapıldığını bile bile ne bu adilik? Adam parayı geri göndermiş üstelik, dolandırmamış da yani sizi... Cidden insanların bir an önce insan olmayı hatırlamaya ihtiyacı var.
Zaten dolandıramaz.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O fiyatlandırma onların elinde olan bir şey değil. Siz bu ekonomide gidip kendi telefonunuzu ederinden az fiyata satamayacağınız gibi o da kartları satamaz. Yanlışlık yapmış adam, kendi içinizde üzülüp geçin.
Hocam çok iyi bir insansınız herkes sizin gibi olsa çok iyi olur ama maalesef bende dahil o kadar iyi birisi değilim yapcak bir şey yok

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
He belli belli devam et sen başkasının derdi sizi niye geriyor bu kadar anlamıyorum
O başkasının derdi diyorsun ya, o da senin gibi benim gibi bir insan. Kendi ailesi olan, kendi ihtiyaçları olan biri sadece. Ben sırf kendimi düşünüp bencillik yaparsam ne ben ne de dünya kazanır. Sonuç olarak herkes bir noktada kaybeder.

Top Bottom