Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Kral yoğunluk vardır zaten az çalışanları var diye tahmin ediyorum tekrardan hayırlı olsun.
Eyvallah broda benim anlamadığım ne biliyomusun ben ilk gün 2. Stoktan aldım. İlk stokta 200 satıldı ikinci 100 sanırım. Tahminimce 250. Falanım satın alma sırasında ve sırayla kargolandığı söyleniyor. 10 gün geçti 250yi böl 10a etti sana 25. Peki gerçekten bu firma 1 günde 25 tane kasa hazırlayamıyormu? Küçük firma olabilirde 2-3 kişi çalışmıyor bu işte hadi taş çatlasın minimum 5 kişi çalışsın. 1 günde 5 kişi 25 tane kasayı hazırlayamaması mümkün değil. Ki zaten önceden duyurulan bir satış bu hazırlığının öncedende olması lazımdı.
Şimdi çıkıp biri der bana "bu mağazanın başka müşterileride var". E tamam zaten 5 kişi çalışmıyo bu kesin ben bunu ön görerek basitçe hesaplıyorum.

Eyvallah broda benim anlamadığım ne biliyomusun ben ilk gün 2. Stoktan aldım. İlk stokta 200 satıldı ikinci 100 sanırım. Tahminimce 250. Falanım satın alma sırasında ve sırayla kargolandığı söyleniyor. 10 gün geçti 250yi böl 10a etti sana 25. Peki gerçekten bu firma 1 günde 25 tane kasa hazırlayamıyormu? Küçük firma olabilirde 2-3 kişi çalışmıyor bu işte hadi taş çatlasın minimum 5 kişi çalışsın. 1 günde 5 kişi 25 tane kasayı hazırlayamaması mümkün değil. Ki zaten önceden duyurulan bir satış bu hazırlığının öncedende olması lazımdı.
Şimdi çıkıp biri der bana "bu mağazanın başka müşterileride var". E tamam zaten 5 kişi çalışmıyo bu kesin ben bunu ön görerek basitçe hesaplıyorum.
Yani birisi çıkıp desin mantıksız konuşuyosun gerçekten eyvallah ama mümkün değil abi. Kasmıyolar kendilerini yetiştirmek için ben bunu görüyorum böyle düşünüyorum

Değerli yöneticilerim, kendi adima ve konudaki yorumcular adına size çok teşekkür ediyorum konunun kilidini açtığınız için. Seviliyorsunuz...

kargo yapar mısın tşk illa abdullah abime yardım sinyali mi yollamalıyız ping pong

Vatandan sistem aldım 8 ay önce 1 aya yakın bir süre sonra ancak kargolandı. Oluyor böyle şeyler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,093,947
Üyeler
173,907
Son üye
phnxgod2
Geri