Çözüldü✓ GENCERGAMING İADE SÜRESİ

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
776
Arkadaşlar ben gencerlergaming üzerinden Ram satın aldım sipariş onay süresinde iptal ettim. İptal etmem gerekiyordu acil paraya ihtiyacım oldu. Daha sipariş onay almamıştı ne kadar sürede para geri hesabıma yatar?? Çünkü acil ihtiyacımız oldu desteğe ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım.

Arkadaşlar ben gencerlergaming üzerinden Ram satın aldım sipariş onay süresinde iptal ettim. İptal etmem gerekiyordu acil paraya ihtiyacım oldu. Daha sipariş onay almamıştı ne kadar sürede para geri hesabıma yatar?? Çünkü acil ihtiyacımız oldu desteğe ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım.
Kaç gün oldu

çogu herkeste oldugu gibi 7 ila 3 iş günü sürebilir

aynı durumu bende yaşıyorum e postana bak dönüş yapmışlardır 7-10 iş günü içerisinde para iadesi yapılacak diyorlar
daha erken yada geç olur mu bilmiyorum dedikleri bu tşk

aynı durumu bende yaşıyorum e postana bak dönüş yapmışlardır 7-10 iş günü içerisinde para iadesi yapılacak diyorlar
daha erken yada geç olur mu bilmiyorum dedikleri bu tşk
7 gün çok uzun değil mi? Başka siteler aynı gün iade edebiliyor ki dediğim gibi daha onaylanmamıştı bile.

Gün bile değil bugün 12.50'de satın aldım sipariş onaylanma sürecindeyken 15 dakika sonra iptal ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapma yaa. Onaylanma durumu falan olmadı bugün saat 12:50'de sartın aldım 15 dakika sonra iptal ettim.
hocam genellıkle bankana baglı olarak 3 ıs gunu oluyor bende ıtopyada yanlıs monıtor aldım ıptal ettım onaylanmadan 2 gune gecmıstı

7 gün çok uzun değil mi? Başka siteler aynı gün iade edebiliyor ki dediğim gibi daha onaylanmamıştı bile.
merrak etme 7 gün diyip 2 gün içindede yatabilir

yapıcak bir şey yok kankam evet cok geçben hepsiburada dan iptal etmiştim 1 güne yattı fakat bu arkadaşlar böyle söylüyolar bende ekran akrtı iptal ettim aynı senin gibi siparişe girilmeden onay süresinde banada aynısını dediler

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12.1 KB · Hit: 56
merrak etme 7 gün diyip 2 gün içindede yatabilir
Yine de çok geç. Bir yolunu bulacağım o zaman.

yapıcak bir şey yok kankam evet cok geçben hepsiburada dan iptal etmiştim 1 güne yattı fakat bu arkadaşlar böyle söylüyolar bende ekran akrtı iptal ettim aynı senin gibi siparişe girilmeden onay süresinde banada aynısını dediler
Ürünü iptal ettiğime mi üzüleyim paraya ihtiyacım olduğuna bir de para arayışına çıkacağım için mi üzüleyim bilemedim ki teşekkürler.

bankaya göre değişiyor bana 1 gün içinde iade olmuştu
Yakın zamanda iade edilse keşke.

Yine de çok geç. Bir yolunu bulacağım o zaman.

Ürünü iptal ettiğime mi üzüleyim paraya ihtiyacım olduğuna bir de para arayışına çıkacağım için mi üzüleyim bilemedim ki teşekkürler.

Yakın zamanda iade edilse keşke.
kullandığın kart a ve bankaya göre değişiyor ben banka kartı ile almıştım zamanında belki kredi kartlarina daha geç iade olabilir bir şey diyemem

Geri