Neler Yeni

GencerGaming'den siparişi iptal olup ücret iadesi alabilen var mı ?

muratx41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Hamsi
Gencergaming'i arıyorum ama telefonlara bakan yok kapatılıyor ücret iadesi alan var mı acaba ?
Banka ile görüştüm herhangi bir iade yapılmadığını söylediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Ne olduğu belli olmayan sitelerden sistem alırsanız bu olur maalesef.

WhoCares

80+ Gold
benim iptal oldu pazar günü para elime geçti mobil uygulama kullanmiyormusun görmen lazım

serwintes

80+ Gold
Donanım Arşiviyle beraber ortak çıkarılan bir sistem.
hiç önemli değil kimle çıkardığı ne zaman ki benim fiziksel olarak kolayca ulaşabileceğim mağaza açar muhattap alacağım fiziksel nesneler olur o zaman bu tip sitelerden alınır
zaten mağazası var evet ama ben ankaradayım yalovaya kadar neden gideyim ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

ankarada mağaza açana kadar %50 indirimle satsa bile almam molekule pc den aldık gorduk sonrasını

YunusOZ

80+ Bronze
hiç önemli değil kimle çıkardığı ne zaman ki benim fiziksel olarak kolayca ulaşabileceğim mağaza açar muhattap alacağım fiziksel nesneler olur o zaman bu tip sitelerden alınır
zaten mağazası var evet ama ben ankaradayım yalovaya kadar neden gideyim ki

ankarada mağaza açana kadar %50 indirimle satsa bile almam molekule pc den aldık gorduk sonrasını
81 il'e fiziksel mağaza mı açsınlar? O kadar imkanları olsa indirimli sistemler ile uğraşmazlar.

YunusOZ

80+ Bronze
indirimli sistem satıyorsa da sorun yaşatmayacak 81 ilde fiziksel mağazası yok nasıl olsa :D
Söylemesi kolay dostum, daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap.

Bu işin içeride koordinasyonu var. Sitenin altyapısı var. Firmalar ile anlaşması var.
Ellerinden geleni yapıyorlardır. Tek sen sipariş etmiyorsun senin gibi bir sürü kişi daha sipariş ediyor.
Sistemsel hatadan senin gibi 10.000 kişi daha siparişleri iptal edildi belki. Hepsini düzeltmeye çalışıyorlar.

muratx41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Hamsi
Tamam doğrudur yazılımsal hata dendi yetkilisi gelip burda açıklama yaptı ama maile dönüş yok arıyoruz açan yok burdan mesaj atıyoruz dönüş yok 2 gün geçmiş üzerine iade söz konusu değil başka sistem alıcam alamıyorum

serwintes

80+ Gold
Tamam doğrudur yazılımsal hata dendi yetkilisi gelip burda açıklama yaptı ama maile dönüş yok arıyoruz açan yok burdan mesaj atıyoruz dönüş yok 2 gün geçmiş üzerine iade söz konusu değil başka sistem alıcam alamıyorum
@YunusOZ bu arkadaş ne yapsın
geçen başka bir konuda da söyledim ailelerini zorla ikna edip hiç bilmedikleri siteden sistem alan çocuklar var onlar napsın bir daha gidip güvenecekler mi çocuklarına ?

Söylemesi kolay dostum, daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap.

Bu işin içeride koordinasyonu var. Sitenin altyapısı var. Firmalar ile anlaşması var.
Ellerinden geleni yapıyorlardır. Tek sen sipariş etmiyorsun senin gibi bir sürü kişi daha sipariş ediyor.
Sistemsel hatadan senin gibi 10.000 kişi daha siparişleri iptal edildi belki. Hepsini düzeltmeye çalışıyorlar.
ayrıca abdullah sistemlerin videodan önce hazırlandığını söylemişti forumda firma anlaşması ne alaka

yapacağı şey oldukça basitti ve basit bi hata yaptı şu an onu toplayamıyor

muratx41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Hamsi
Ya tamam sonuçta yazılımsal bir hata dendi adamlarında bir suçu yok ama iade etmelerinin bu kadar zor olduğunu sanmıyorum
Telefona bakmaları bu kadar zor olmamalı bir maile 2 gündür cevap vermek bu kadar zor olmamalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,107
Üyeler
168,734
Son üye
busekaya
Top Bottom