DA-C sistemi miydi senindebenim iptal oldu pazar günü para elime geçti
evetDA-C sistemi miydi seninde
Donanım Arşiviyle beraber ortak çıkarılan bir sistem.Ne olduğu belli olmayan sitelerden sistem alırsanız bu olur maalesef.
hiç önemli değil kimle çıkardığı ne zaman ki benim fiziksel olarak kolayca ulaşabileceğim mağaza açar muhattap alacağım fiziksel nesneler olur o zaman bu tip sitelerden alınırDonanım Arşiviyle beraber ortak çıkarılan bir sistem.
81 il'e fiziksel mağaza mı açsınlar? O kadar imkanları olsa indirimli sistemler ile uğraşmazlar.hiç önemli değil kimle çıkardığı ne zaman ki benim fiziksel olarak kolayca ulaşabileceğim mağaza açar muhattap alacağım fiziksel nesneler olur o zaman bu tip sitelerden alınır
zaten mağazası var evet ama ben ankaradayım yalovaya kadar neden gideyim ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
ankarada mağaza açana kadar %50 indirimle satsa bile almam molekule pc den aldık gorduk sonrasını
indirimli sistem satıyorsa da sorun yaşatmayacak 81 ilde fiziksel mağazası yok nasıl olsa81 il'e fiziksel mağaza mı açsınlar? O kadar imkanları olsa indirimli sistemler ile uğraşmazlar.
Söylemesi kolay dostum, daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap.indirimli sistem satıyorsa da sorun yaşatmayacak 81 ilde fiziksel mağazası yok nasıl olsa![]()
@YunusOZ bu arkadaş ne yapsınTamam doğrudur yazılımsal hata dendi yetkilisi gelip burda açıklama yaptı ama maile dönüş yok arıyoruz açan yok burdan mesaj atıyoruz dönüş yok 2 gün geçmiş üzerine iade söz konusu değil başka sistem alıcam alamıyorum
ayrıca abdullah sistemlerin videodan önce hazırlandığını söylemişti forumda firma anlaşması ne alakaSöylemesi kolay dostum, daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap.
Bu işin içeride koordinasyonu var. Sitenin altyapısı var. Firmalar ile anlaşması var.
Ellerinden geleni yapıyorlardır. Tek sen sipariş etmiyorsun senin gibi bir sürü kişi daha sipariş ediyor.
Sistemsel hatadan senin gibi 10.000 kişi daha siparişleri iptal edildi belki. Hepsini düzeltmeye çalışıyorlar.