reeder falanda bakabilirsin 2 bine var trendyolda kullanırsın motorda titreşimden lensi bozuldu yere düştü içim gitti diye derdinde olmaz.merhaba getir de kurye olarak işe başlayacağım fakat android telefon lazımmıs en ucuz isimi görecek telefon hangisi olur önerileriniz nelerdir sadece işte kullanacağım icin 2.el de olur istanbul ici
2.el 1kya alacagin j7 gayet isini gorecektirmerhaba getir de kurye olarak işe başlayacağım fakat android telefon lazımmıs en ucuz isimi görecek telefon hangisi olur önerileriniz nelerdir sadece işte kullanacağım icin 2.el de olur istanbul ici
evde j7 var onda denedim navigasyonda kasma yapıyor2.el 1kya alacagin j7 gayet isini gorecektir
1kya alabikcegin en iyisi
Ki 1kya temizini cok rahat bulursun
bir bakayım simdiYd telefon uyguna alabilirsin techno camon 20pro falan. Kayıt da yapıyorlar uygun olur baya
6-8k arasına ilanlar hep cok suanlık fiyatı banaYd telefon uyguna alabilirsin techno camon 20pro falan. Kayıt da yapıyorlar uygun olur baya
Evet fazla fazla görürİşinizi gayet iyi görecektirYenilenmiş Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64 GB Yeşil Outlet Cep Telefonu
Yenilenmiş Xiaomi ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64 GB Yeşil Outlet modellerini 12 taksitle almak için tıklayın.easycep.com
isime yarar bu aynen sağ olun hocam elimde bosta olan iphone 6s plus var bir de onunla beraber takas desteğiyle 2.1k ya geliyor baya iyiİşinizi gayet iyi görecektirYenilenmiş Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64 GB Yeşil Outlet Cep Telefonu
Yenilenmiş Xiaomi ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64 GB Yeşil Outlet modellerini 12 taksitle almak için tıklayın.easycep.com
2.1k ya note 9pro alıcam daha iyi suan benim icin guncel olarak 14pro max kullanıyorum zaten attan inip eşeğe binmiş olucam para harcamim fazla
Şunu da araştırabilirsiniz hocam epey de suya toza darbeye dayanıklı telefon seçince bu çıktı kurye iken lazım olabiliralttaki yorumlarda da dayanıklı askeri tarz bir telefon olduğundan bahsedilmiş
İşini görür hocam kasmazmerhaba getir de kurye olarak işe başlayacağım fakat android telefon lazımmıs en ucuz isimi görecek telefon hangisi olur önerileriniz nelerdir sadece işte kullanacağım icin 2.el de olur istanbul ici