GETİR kurye icin android cihaz önerisi

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
Bütçe
4000
merhaba getir de kurye olarak işe başlayacağım fakat android telefon lazımmıs en ucuz isimi görecek telefon hangisi olur önerileriniz nelerdir sadece işte kullanacağım icin 2.el de olur istanbul ici

Yd telefon uyguna alabilirsin techno camon 20pro falan. Kayıt da yapıyorlar uygun olur baya

merhaba getir de kurye olarak işe başlayacağım fakat android telefon lazımmıs en ucuz isimi görecek telefon hangisi olur önerileriniz nelerdir sadece işte kullanacağım icin 2.el de olur istanbul ici
reeder falanda bakabilirsin 2 bine var trendyolda kullanırsın motorda titreşimden lensi bozuldu yere düştü içim gitti diye derdinde olmaz.

2.el 1kya alacagin j7 gayet isini gorecektir
1kya alabikcegin en iyisi
Ki 1kya temizini cok rahat bulursun

2.el 1kya alacagin j7 gayet isini gorecektir
1kya alabikcegin en iyisi
Ki 1kya temizini cok rahat bulursun
evde j7 var onda denedim navigasyonda kasma yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yd telefon uyguna alabilirsin techno camon 20pro falan. Kayıt da yapıyorlar uygun olur baya
bir bakayım simdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6-8k arasına ilanlar hep cok suanlık fiyatı bana

Redmi Note 11 SE kullanıyorum günlük kullanımda kamerası kasıyor ve tiktok gibi uygulamalarda takılıyor ama siz o telefonu günlük telefonunuz olarak kullanmayacağınız için problem olacağını düşünmüyorum. Yurtdışı (kaçak) olarak 3750'ye almıştım siz belki daha uyguna dahi bulabilirsiniz.

Şunu da araştırabilirsiniz hocam epey de suya toza darbeye dayanıklı telefon seçince bu çıktı kurye iken lazım olabilir :)alttaki yorumlarda da dayanıklı askeri tarz bir telefon olduğundan bahsedilmiş
2.1k ya note 9pro alıcam daha iyi suan benim icin guncel olarak 14pro max kullanıyorum zaten attan inip eşeğe binmiş olucam para harcamim fazla 😂

Geri