- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam size teşekkür ederim gerçekten bakın ben MSI alacaktım sizin sayenizde İnno3d aldım pek şikayetim yok eywallah amma velakin ilkin beni şoka uğratı bende dediğiniz gibi duşunuyorum hani 4060 3060 neredeyse yazılım ile aynı o sebeplen bir sorun olamz diyroum ama gercekten bir foto atim bakın sizde şaşıracaksınız bende bir forum açtım 74 cevap var herkes iade et dedi vaz geçtim bilgisayarcıya götürdüm gpu-z testi dahi yaptırdım problem yok ama tasarım bir garip geldi bu arada soğutma bloğu demişim orasını maalesef bilemiyorum ben tasarımdan söyleyeyim foto ata bilir isem bir foto atim belki anlarsızGarip gelen şeyi tam anlamadım. Eğer kartın eşgali farklı ise bunu ilk kez sizden duyuyorum. Asus Dual ler RTX 30 larda revizyon aldı şekli şemali baya değişti de İnno3d lerde ilk kez duydum. Normalde tipi şu şekilde olması gerek :
Alıntıyı görüntüle
Soğutma bloğu olarak biraz zayıf geldiyse muhtemelen 4060 Ti modeli ile karıştırdınız.
4060 [İnno3d nin kendi sitesinde de bu olduğu belirtiliyor]
Alıntıyı görüntüle
RTX 4060 Ti
Alıntıyı görüntüle
4060, muhabbet kuşu gibi 120w falan çektiğinden 4060 Ti gibi bir yatırım yapmayıp ucuza kaçmışlar. Windforce lardaki gibi.
Bu sistem 4060 Ti için bile bi tık overkill orası ayrı konu.
Eğer sıcaklıklara kafanı taktıysanız orası da absürt değil. Kasaya da bağlı olarak 70-73 leri görüyor bu model.
(Sağdakinde spesifik olarak en sıcak olduğu anı bulmaya uğraştım)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam inoo3d rtx3060 gördeldeki tasarım ile bire bir aynı yukarda atığınız ile aralarına en ufak benzerlik dahi yok hatta siz bile 3060 derdiniz + arkasında metal plaka yok düz plastik sadece içinde olan soğutma bloğu nasıldır bilemem + ürünü aldığım satıcı filan hep güvenilir adam 10.000 bin mal satmış sadece 23 1 yıldız var + ürünü test etmem hatta iade etmemde dahi problem olmayacağını belirtiler gerçekten insan hayret ediyor vallaha ben anlamadım dediğim gibi sıcaklık dereceler furmak testinde 1920x1080p de 69 70 derece 30 dk sürdü bios filan hep temiz görunuyor 13 gün sorna kalan parçaları toplayıp birde kendim test ettiricem ilk deneyimim umarım ilerleyen günlerde beni üzmez diye umuyorum yardım ettiğiniz için teşekkür ederimGarip gelen şeyi tam anlamadım. Eğer kartın eşgali farklı ise bunu ilk kez sizden duyuyorum. Asus Dual ler RTX 30 larda revizyon aldı şekli şemali baya değişti de İnno3d lerde ilk kez duydum. Normalde tipi şu şekilde olması gerek :
Alıntıyı görüntüle
Soğutma bloğu olarak biraz zayıf geldiyse muhtemelen 4060 Ti modeli ile karıştırdınız.
Alıntıyı görüntüle
RTX 4060 Ti
Alıntıyı görüntüle
4060, muhabbet kuşu gibi 120w falan çektiğinden 4060 Ti gibi bir yatırım yapmayıp ucuza kaçmışlar. Windforce lardaki gibi.
Eğer sıcaklıklara kafanı taktıysanız orası da absürt değil. Kasaya da bağlı olarak 70-73 leri görüyor bu model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam size kısaca söyleyeyim tasarım inoo3d rtx 3060 3050 ile aynı soğutma bloğu tekrardan diyorum aynımı değilmi hiç bilmiyorumGarip gelen şeyi tam anlamadım. Eğer kartın eşgali farklı ise bunu ilk kez sizden duyuyorum. Asus Dual ler RTX 30 larda revizyon aldı şekli şemali baya değişti de İnno3d lerde ilk kez duydum. Normalde tipi şu şekilde olması gerek :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
RTX 4060 Ti
Alıntıyı görüntüle
Son düzenleme: