Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,824
Link atılmıyor snrj yazdığı için ticaretin gereklilikleri vardır bu işin içinde olan daha iyi anlar en basit örnek haberlere de çıkmıştı yaşlı teyze Tereyağı satmamasına rağmen insanlar ucuza alsın diye kampanya adı altında fiyat yazmış karşıdaki market zinciri de buna karşılık daha ucuza satmış teyzeye sormuşlar neden bu kadar ucuza veriyorsun teyze demiş bende tereyağı satışı yok ki vatandaş ucuza yesin alsın diye yaptım diyor bunda haksız rekabet yok firmalar uyguna verebiliyorken vermiyor bu gibi rekabet durumları da vatandaşa yarıyor ben yanlış bişey olduğunu hiç düşünmüyorum benden ucuza satan varsa satsınDüşün forum yöneticisine bunu yapan son tüketiciye neler yapmaz. Aynı sistemi daha ucuza çıkarmak istiyorsa ismini değiştirmek yerine aynı isimle fiyatı değiştirir, önceden alanların gönlünü almak için sınırlı süreliğine şu şu kampanyası falan yazmalılardı. Ticari ahlakı olmayan firmalar rekabete girmese daha iyi. Tüketici 3 kuruş ucuza alacağına düzgün bir yerden almış olur.
Ayrıca çok da etkilemiyor, forum yöneticileri s*nerjinin linklerinin olduğu entryleri kaldırmıyor, forum sadece adının linkin olduğu gibi yazılmasına engel olarak karşılık veriyor, aşağılama yapıyor. Yani rekabeti engelleyen bir şey de yok.