Neler Yeni

🔥İndirim Gigabyte B650 EAGLE AX 6945 TL!

Düşün forum yöneticisine bunu yapan son tüketiciye neler yapmaz. Aynı sistemi daha ucuza çıkarmak istiyorsa ismini değiştirmek yerine aynı isimle fiyatı değiştirir, önceden alanların gönlünü almak için sınırlı süreliğine şu şu kampanyası falan yazmalılardı. Ticari ahlakı olmayan firmalar rekabete girmese daha iyi. Tüketici 3 kuruş ucuza alacağına düzgün bir yerden almış olur.
Ayrıca çok da etkilemiyor, forum yöneticileri s*nerjinin linklerinin olduğu entryleri kaldırmıyor, forum sadece adının linkin olduğu gibi yazılmasına engel olarak karşılık veriyor, aşağılama yapıyor. Yani rekabeti engelleyen bir şey de yok.
Link atılmıyor snrj yazdığı için ticaretin gereklilikleri vardır bu işin içinde olan daha iyi anlar en basit örnek haberlere de çıkmıştı yaşlı teyze Tereyağı satmamasına rağmen insanlar ucuza alsın diye kampanya adı altında fiyat yazmış karşıdaki market zinciri de buna karşılık daha ucuza satmış teyzeye sormuşlar neden bu kadar ucuza veriyorsun teyze demiş bende tereyağı satışı yok ki vatandaş ucuza yesin alsın diye yaptım diyor bunda haksız rekabet yok firmalar uyguna verebiliyorken vermiyor bu gibi rekabet durumları da vatandaşa yarıyor ben yanlış bişey olduğunu hiç düşünmüyorum benden ucuza satan varsa satsın

Link atılmıyor snrj yazdığı için ticaretin gereklilikleri vardır bu işin içinde olan daha iyi anlar en basit örnek haberlere de çıkmıştı yaşlı teyze Tereyağı satmamasına rağmen insanlar ucuza alsın diye kampanya adı altında fiyat yazmış karşıdaki market zinciri de buna karşılık daha ucuza satmış teyzeye sormuşlar neden bu kadar ucuza veriyorsun teyze demiş bende tereyağı satışı yok ki vatandaş ucuza yesin alsın diye yaptım diyor bunda haksız rekabet yok firmalar uyguna verebiliyorken vermiyor bu gibi rekabet durumları da vatandaşa yarıyor ben yanlış bişey olduğunu hiç düşünmüyorum benden ucuza satan varsa satsın
Burada abdullah hacıgül s*nerji gibi satış yapan bir kurum değil. S*nerjiyle ortak proje yapıyorlar, s*nerji abdullah hacıgül … kasası diye kasalar çıkarıyor. Daha sonra aynı kasayı kendisinin ismi olmadan daha ucuza koyuyorlar. Adama demezler mi isim parası mı veriyoruz biz kasalara diye. S*nerji olarak böyle bir anlaşma yaptıysan madem daha ucuza yapabiliyordun Abdullaha yapardın daha ucuza. Kimsenin adını ezdirmezdin. Sistemin pahalıya satışa çıkması abdullahın lehine bir şey değil. Kendisi de daha ucuza satışa çıksın istemiştir. Anlaşma yaptığın biri senin adını ezse, başkalarına seni kötü gösterse; sen onun adını ezmez misin?

Burada abdullah hacıgül s*nerji gibi satış yapan bir kurum değil. S*nerjiyle ortak proje yapıyorlar, s*nerji abdullah hacıgül … kasası diye kasalar çıkarıyor. Daha sonra aynı kasayı kendisinin ismi olmadan daha ucuza koyuyorlar. Adama demezler mi isim parası mı veriyoruz biz kasalara diye. S*nerji olarak böyle bir anlaşma yaptıysan madem daha ucuza yapabiliyordun Abdullaha yapardın daha ucuza. Kimsenin adını ezdirmezdin. Sistemin pahalıya satışa çıkması abdullahın lehine bir şey değil. Kendisi de daha ucuza satışa çıksın istemiştir. Anlaşma yaptığın biri senin adını ezse, başkalarına seni kötü gösterse; sen onun adını ezmez misin?
Ad kullanma yok aynı özelliklerde pc çıktı yine söylüyorum benden ucuza satan varsa satsın ben etiket işi yapıyor benden ucuza yapıp benim müşterilerimi çeken de oldu burada fiyat belirlenme durumu var bir fiyat çıkar bu fiyat üzerinden altı veya üstü fiyatlar çıkar yeri geliyor bendden ucuza satana bakıp ben daha ucuza verdiğim de oluyor maliyetten kısıp bu tür satış durumları vatandaşa yarıyor vatandaşa yarayan bir şey de bana absürt gelmez

300 tl farkla tebilion var tebiliondan alın güvenceniz olsun.

Yine söylüyorum bende ticaret yapıyorum benden ucuza satan varsa ona diyecek bişeyim yok satabilir amaç süreklilik ve güven o adam benden almaz ondan alır ama güveni olmaz kalitesi düşük olur benden daha pahalıya alır daha kaliteli ve süreklilik olur fiyatları belirleyen unsur birazda bizleriz olmayacak fiyatları verip piyasayı yükseltiyoruz asıl yanlış olan da tam da bu

Neden o site yasaklı arkadaşlar gerçkten bilmediğimden soruyorum. 3 kağıtçılık mı yapıyolar ? Satın alım yaptıkdan sonra ürünün arkasında mı durmuyolar yada 2.el ürün hasarlı ürün mü veriyolar ?
Bir kaç konuda denk geldim özellikle o siteden olmasın diye belirtiyolar ona göre biz de uzak duralım ondan dedim.
@Emre Zengin @Perfectshot06 @Emir Aydın @pickpocket devlet sırrımı bu cevap yazmamıştınız

Yazmışlar ya hocam gönderimin altına cevap adamlar kısacası ayıp etmişler bizim foruma
doğrumu diye moderatörleri etiketledim. 2 aydır bunu merak ediyorum Mehmet Yılmaz görüldü atıyor instagram da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emre Zengin şu an konuyu okuyor ama cevap vermez ise beni sevmiyor demek

Adamın kendi forumuymuş da istediğini yapmakta özgürmüş 😂 bizde burda marabalarıyız sanırım o parasına baksın kafasına göre firma banlasın biz onun kişisel hırsları uğruna indirimi kaçırabilelim bence adil

Basbaya kişisel hırs ile ban yemiş firma yani
O iş öyle değil işte bir söz var ortada konuya ahlaki de baksan ticari de firma kusurlu...
Rekabet böyle yapılmaz. Eğer çok o fiyattan çıkarmak istiyorsa anlaşma yapmaya oturmaz, o fiyattan çıkarır satılmasını bekler
Yalnız Abdullah Abi si-n€rji ile anlaşıp çıkartmıyor. İtopyada çıkmıştı sanırım sistem, 20-30 dk sonra malum sitede gezinirken denk geldi benzer konfigürasyon daha iyi fiyata çıkarmış, konusunu ben açtım hatta siteyle bağlantılı damgası yedim uyarı aldım 😅

Screenshot_20250415_120936_Chrome.jpg

Adamın kendi forumuymuş da istediğini yapmakta özgürmüş 😂 bizde burda marabalarıyız sanırım o parasına baksın kafasına göre firma banlasın biz onun kişisel hırsları uğruna indirimi kaçırabilelim bence adil
evet 1 yıl oldu nerdeyse, yanlışlıkla sansürlemeden yazan uyarı alıyo, saçma

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,198
Üyeler
173,330
Son üye
DefacerFounder
Geri