Çözüldü✓ Gigabyte Eagle vs Asus Dual

MYSTIC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
994
Arkadaşlar Eagle 1000 lira daha ucuz sizce hangisini almalıyım?(Ekran kartı RX 6700XT)

Arkadaşlar Eagle 1000 lira daha ucuz sizce hangisini almalıyım?(Ekran kartı RX 6700XT)
Asus un soğutması daha iyi diye biliyorum fakat gigabytede 3 tane fan var aradaki farkı kapatabilir ama pek bir bilgim yok şahsi düşüncem bu.

techpowerup da eagle daha iyi gözükğyo ve bende olsam eagle alırdım

Eagle al geç

hocam qp bilişimde eagle 8500tl.dual de trendyolda nays indirimi ile 9100tl ye geliyo.bence asus kalitesi ve dual soğutması için aradaki fark verilir.

hocam qp bilişimde eagle 8500tl.dual de trendyolda nays indirimi ile 9100tl ye geliyo.bence asus kalitesi ve dual soğutması için aradaki fark verilir.
Peki nays ile satın alım yapınca kurumsal fatura kesilebiliyor mu?

Peki nays ile satın alım yapınca kurumsal fatura kesilebiliyor mu?
açıkçası hiç nays kullanmadım bilmiyorum ama sorun olmaz heralde.banka kartı ile alışveriş yapmak yerine nays kartla alışveriş yapıyosun.kurumsal farura için ödediğin kartın ne olduğu önemli değildir muhtemelen.

eagle al geç 1000₺ yi farklı sistem parçalarına ayırırsın.
Evet hocam öyle yapmaya kara verdim.Sistemde 12600KF de oacağı için sıvı soğutma için kullanmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkçası hiç nays kullanmadım bilmiyorum ama sorun olmaz heralde.banka kartı ile alışveriş yapmak yerine nays kartla alışveriş yapıyosun.kurumsal farura için ödediğin kartın ne olduğu önemli değildir muhtemelen.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.Belki internette yazıyordur araştırayım biraz.

fiyat farkını kesinlikle değmez, ama bir bak geri ödeme,ekipmanını anlat gibi kampanları vardı Asusta bitmediyse tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,516
Üyeler
190,757
Son üye
Sihole
Geri