🔥İndirim Gigabyte Radeon RX 9070XT GAMING OC 32.449 TL

değerleri nasıl hocam
20250729_201648.webp

Fena
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ne zaman almistiniz ne zaman geldi ben geçen hafta cuma 9060xt 8gb aldım dsha kargoya verilmedi
5 gunde geldi knk 5.ci gün bugün

Muhtemelen sorun var ise dikey kullanımda problem çıkabilir yada o arkadaşın başına gelen üretim hatasıdır sık yaşanan bir problem olsa nette bununla ilgili çok paylaşım olurdu . Acelesi olmayan beklesin bence fiyat fena değil ama çok da sıcak fırsat değil 9070 xt lerde çokca kampanya yapılıyor aynı fiyata tepe modeller denk geliyor takipde olmak yeter .

Konuda bahsedilen termal pad akma mevzusu ilk üretilen Gigabyte RTX 50 serisi kartlar için geçerliydi en son. Sorun şimdi çözülmüş olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Fena

5 gunde geldi knk 5.ci gün bugün
Hayırlı olsun yanına bir ekran kartı daha sığarmış kasanın modeli nedir acaba . bazı arkadaşlar buldun da bunuyon diyebilir ama keşke red devil dan önce nitro plus kampanyası yapsaydı incehesap halen gözüm var nitro plus da .

Hayırlı olsun yanına bir ekran kartı daha sığarmış kasanın modeli nedir acaba . bazı arkadaşlar buldun da bunuyon diyebilir ama keşke red devil dan önce nitro plus kampanyası yapsaydı incehesap halen gözüm var nitro plus da .
Sagol knk daha iyisi senin olsun. Deepcool CH780 sırf 420mm sogutucu için aldim. 360 da olsa olurmuş gerçi 14 cm 90-98 cfm fanlar baya fark ettiriyor 👍🏻

Cuma gunu yapar büyük ihtimal nerden anladın dersen Bayadır yapmadı nitroya indirim 4 hafta once falan yaptı herhalde

Bende de Aorus elite var 31K ya 3 taksit aldım ama iade edecem sanırım, 3080 12GB varken gereksiz gibi geldi.

Sagol knk daha iyisi senin olsun. Deepcool CH780 sırf 420mm sogutucu için aldim. 360 da olsa olurmuş gerçi 14 cm 90-98 cfm fanlar baya fark ettiriyor 👍🏻

Cuma gunu yapar büyük ihtimal nerden anladın dersen Bayadır yapmadı nitroya indirim 4 hafta once falan yaptı herhalde

Red devil da kaldık artık daha değiştirmem böyle gider uzun süre .Kasa geniş ama malum havalar çok sıcak daha sessiz olsun diye thermalright 14cm fanlar yerine arctic p14 pwm argb aldım ama hikaye aynı ses boşuna 2700 para bayıldım iade şansıda yok gibi bir şey .

Bende de Aorus elite var 31K ya 3 taksit aldım ama iade edecem sanırım, 3080 12GB varken gereksiz gibi geldi.
Bence iade etme imkanın varsa güzel fiyata almışsın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri