🔥İndirim Glorious Model D Kablosuz Oyuncu Mouse 899.00₺

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
Model O kabloluyu kullanıyorum bir yıldan uzun zaman oldu. Model D ile herşeyi aynı tek farkı dış tasarımı. memnunum bir sorunu yok gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

bu mouse sorunlu diye biliyorum ben. short lifespan falan diyorlardı lod problemide varmış heralde. alınmaz

memnunsan niye satacaksın ki
Memmnunum güzel mouse ama bu daha iyiyse buna geçeyim dedim ama sanırsam sanmam abime falan verebilirim ama ondada g302 var artı bide tuf m3 var onları satıp gm41 wirelessi abime verebilirim bu geldi aklıma ama pek yapasım gelmedi mouse güzel baya hoş gm41 bu nasıl bilemiyorum

Eli büyük olanlar için kusursuz bir mouse. Tam oturuyor ve inanılmaz bir rahatlığı var. Bazı sıkıntıları mevcut. Kalite kontrol anlamında berbat bir marka Glorious. Aldığınız ürün 10/10 da gelebilir 10/1 de gelebilir. Ortaları yok. 2 Glorious mouse kullandım ikisinin de sol switchi yerinden oynuyordu. Kalitesiz bir his veriyordu. Sensör ve kullanım açısından gerçekten güzel bir mouse fakat biraz şans işi.

mouse geldi çok beğendi iyiki almışım
Hayırlı olsun hocam , satıştayken tek siyah rengi vardı dimi?
Ben normalde alıcaktım ama claw tuttuğum için elime uymaz diye ve siyah renk diye almamıştım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,283
Üyeler
185,699
Son üye
Shaolinnn
Geri