Neler Yeni

🔥İndirim Glorious Model O PRO kablosuz mouselar 1550 TL

JANEH

80+ Bronze

ridvan k

80+ Bronze

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yani biraz uğraşla aklına gelebilecek en iyi mouse ya da herhangi bir ürün hakkında sayfalarca yazılmış şikayet bulunabilir.

Bu arkadaşların çoğunun şikayeti Model o pro çıktıktan hemen sonra "daha iyi sensörlü, batarya ömürlü ve RGB'li" Model o 2 wireless modelinin çıkarılması ve bu yüzden bunun 100 USD olmaması gerektiğiyle alakalı serzenişler.

Rattle sorunu kronik olabilir ama bunlar eski haberler. Muhtemelen yeni çıkan ürünlerde sorunlar giderilmiştir. Giderilmediyse bile aldığınız mouse'ta böyle bir sorun olursa direkt iade edebilir ya da değişim isteyebilirsiniz.

Kaldı ki bu mouse'u biz 100 dolara almıyoruz. 60 dolar gibi komik bir rakama geliyor. FİYATINA GÖRE "BENCE" alınabilecek güzel mouse'lar.

Rengini şeklini ya da yapısını beğenmeyenler almasın tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tesekkurler n11 den 260 TL ye çaktım mousepad i
Hangi marka olanı? Xrades ve Klasse kullandım. Genel olarak benzeseler de yüzeyleri biraz farklı ama ikisinde de hiç bir sorun yaşamadım mouse kontrolü konusunda.

JANEH

80+ Bronze
Yani biraz uğraşla aklına gelebilecek en iyi mouse ya da herhangi bir ürün hakkında sayfalarca yazılmış şikayet bulunabilir.

Bu arkadaşların çoğunun şikayeti Model o pro çıktıktan hemen sonra "daha iyi sensörlü, batarya ömürlü ve RGB'li" Model o 2 wireless modelinin çıkarılması ve bu yüzden bunun 100 USD olmaması gerektiğiyle alakalı serzenişler.

Rattle sorunu kronik olabilir ama bunlar eski haberler. Muhtemelen yeni çıkan ürünlerde sorunlar giderilmiştir. Giderilmediyse bile aldığınız mouse'ta böyle bir sorun olursa direkt iade edebilir ya da değişim isteyebilirsiniz.

Kaldı ki bu mouse'u biz 100 dolara almıyoruz. 60 dolar gibi komik bir rakama geliyor. FİYATINA GÖRE "BENCE" alınabilecek güzel mouse'lar.

Hangi marka olanı? Xrades ve Klasse kullandım. Genel olarak benzeseler de yüzeyleri biraz farklı ama ikisinde de hiç bir sorun yaşamadım mouse kontrolü konusunda.
xm2we alınabiliniyor o fiyata nerdeyse ve okumamışsın sanki biraz adamlar direk çıngıraklı yılan diyorlar kimse rgb'den bahsetmiyor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tamam kardeşim sen Xm2we al. Varsa sıcak fırsatlarda linkini paylaş 1500 TL başkaları da faydalansın. İyi günler.

ridvan k

80+ Bronze

Bunu aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erman
Kablosuz fare arayışındaydım. Fiyat arttıra arttıra Ajazz 139 pro x'e kadar çıktım 1.2k civarı. Sonra bu konuyu gördüm. Fareyi biraz araştırdım reddit ve youtube üzerinden. 100$'a satılıyor ama kalite kontrol olarak beş para etmez. Eski glorious kalitesinin olmadığını. Zamanla Glorious ürünlerinin fiyatının arttığının ama kalitesininde aynı oranda düştüğünü belirtmişler. 3 farklı rengini test ediyor eleman. Bu fare yerine delux m800pro alın daha iyi.

Top Bottom