Neler Yeni

göğsüm ne yapsam küçülmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
arkadaşlar 4 aydır spor yapıyorum 20 kilo verdim 80 kiloyum şu anda 1.83 boyum yağ oranım fazla ama kas yapmak istiyorum ne yapıcam diyete devam edersem kötü görünücem kilo vermekten de korkuyom anlayacagınız ne yapmam gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Irmak
Bence belli bir süre yemekten kısmayıp temiz beslenmen lazım tabiri caizse clean bulk böyle hem kütle koyup hem yağ yakarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar 4 aydır spor yapıyorum 20 kilo verdim 80 kiloyum şu anda 1.83 boyum yağ oranım fazla ama kas yapmak istiyorum ne yapıcam diyete devam edersem kötü görünücem kilo vermekten de korkuyom anlayacagınız ne yapmam gerek
Jinekomasti n varmı göğüs küçülmüyor demişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence belli bir süre yemekten kısmayıp temiz beslenmen lazım tabiri caizse clean bulk böyle hem kütle koyup hem yağ yakarsın

Jinekomasti n varmı göğüs küçülmüyor demişsin
jinekomastim varsa bile ust duzey degil diyet yaparsam kuculur gıbı de iste kilo vermekten de korkuyorum

temiz beslenmeden kastın şeker tuz yağ sıfırlama değilmi

butun yakınlarımın kılo vermıssın guzel durmuyo dıyor ondan korkuyorum yoksa baska bisey degil

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
jinekomastim varsa bile ust duzey degil diyet yaparsam kuculur gıbı de iste kilo vermekten de korkuyorum

temiz beslenmeden kastın şeker tuz yağ sıfırlama değilmi

butun yakınlarımın kılo vermıssın guzel durmuyo dıyor ondan korkuyorum yoksa baska bisey degil
Kas kütleni arttırıp kilo vericeksin bu sayede göğsün küçülmesede yapılı bir şekilde durur.

Ayriyeten diğer sorularına yardımcı olabilecek @-CrawL

omer_34

80+ Silver
kilo boy oranın güzel bence. tahminimce kilo vücudunun üst kısmında toplanmış sağlam bi üst vücut programıyla 4 5 ayda on numara fizik yapılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kas kütleni arttırıp kilo vericeksin bu sayede göğsün küçülmesede yapılı bir şekilde durur.

Ayriyeten diğer sorularına yardımcı olabilecek @-CrawL
hocam kas kütlemi arttırsam yeter gibi ya yapılı göğüs hiç güzel gözükmüyo bence

kilo boy oranın güzel bence. tahminimce kilo vücudunun üst kısmında toplanmış sağlam bi üst vücut programıyla 4 5 ayda on numara fizik yapılabilir.
hocam 4-5 aydır gidiyorum zaten aslnda iyi de kilo verdim ama sanki full kaslarımdan kilo vermişim gibi spora ilk başladıgımda bile 15 lerle dumbell press yapıyodum şuan 12.5 la zor yapıyorum fly da 12.5 yapıyordum şimdi 10 anca

altı ustu bi ramazanda gitmedim hemen sağ sol dengesizliği başlamış spordan soğutuyor bunlar beni

omer_34

80+ Silver
hocam kas kütlemi arttırsam yeter gibi ya yapılı göğüs hiç güzel gözükmüyo bence

hocam 4-5 aydır gidiyorum zaten aslnda iyi de kilo verdim ama sanki full kaslarımdan kilo vermişim gibi spora ilk başladıgımda bile 15 lerle dumbell press yapıyodum şuan 12.5 la zor yapıyorum fly da 12.5 yapıyordum şimdi 10 anca

altı ustu bi ramazanda gitmedim hemen sağ sol dengesizliği başlamış spordan soğutuyor bunlar beni
devamlılık önemli hocam siz düzenli yapmaya ve düzgün beslenmeye dikkat edin sonuç almama ihtimaliniz yok. formunuza dikkat edin ağırlıklar zamanla tekrar artar

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
büyük ihitimalle göğüsünün alt tarafı yağlı alt göğüsünü çalışarak ve düzenli beslenerek geçer

KlausM

80+ Silver
Yağlarını erit sonra ağırlık çalış

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Kaç kilosun?
Çok su iç kardiyo yap jinekomastin vardır belki

-CrawL

80+ Gold
yağ oranın çok fazla değilse clean bulk yap çok yüksekse günlük kcal ihtiyacından 300-500 civarı az alıp definasyon yap temiz beslenerek tabiikide sonrada clean bulk yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,180
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom