Google'un amacı ne?

1598653551837.png

Önermediğimi gözüme sokuyor.

çünkü anlamı senin yaptığın aynı şeyi bir başkası yapınca eleştirmen oluyor ki sende bunun aynısını yaptın.
sende boş konu açtın şimdi gelip arkadaşa boş konu açma diyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan delirtme adamı bu boşsa senin ki daha da boş senin ki çok bilgi içeren çok verimli bir konu mu da insanlara laf atıyorsun.
bilgi içeren konu diye bişey demedim arkadaşlar herhangi bi şikayette bulunmadı neyin bosunu yapıyon ?

bilgi içeren konu diye bişey demedim arkadaşlar herhangi bi şikayette bulunmadı neyin bosunu yapıyon ?
Ya bir git allah aşkına tekrar ağzımı tutamayacağım ban yiycem sonra git akşam akşam benim başımı belaya sokma be adam.

ne
ya ne diyorsun allah aşkına dostum yaşın falan mı küçük? hiç mi hayatında bu deyimi duymadın anlamını bilmiyorsun.
hiç mi bağdaştıramıyorsun tövbe ya .
alakası var ben konu diyorum sen msj nasil bi kafadır ? benim konumla kişinin konusunun içeriği uzaktan yakından alakasi yok.

ne

alakası var ben konu diyorum sen msj nasil bi kafadır ? benim konumla kişinin konusunun içeriği uzaktan yakından alakasi yok.
Tamam ama senin ki boş konu ama bu arkadaşın ki normal bir soru. anla artık tereyağ gibi kendini üste çıkarmaya çalışma.

Ban yedirmeye çalışıyorsun galiba bize :D
aynen işim gücüm hok size ban yedircem

Tamam ama senin ki boş konu ama bu arkadaşın ki normal bir soru. anla artık tereyağ gibi kendini üste çıkarmaya çalışma.
siz benim konumla bu konuyu nasıl bağlaştırdınız ikisimin konusu farklı ?

lütfen ağzıni bozsana ? iki konunun içeriğinin alakası yok
la olay bu mu ? içeriğinin alakasını ben sormuyorum zaten senin konun bomboş bir konu , arkadaş burada soru sormuş gelip noş konu yazıyorsun bu boş ise seninki karadelik o zaman.

Ban yedirmeye çalışıyorsun galiba bize :D
Hocam anlamıyor bu gerçekten valla ya anlamamazlıktan gelip delirtmeye çalışıyor ya gerçekten anlamıyor Swain denen arkadaşın ikizi galiba bu ikiside anlamıyor çünkü.

aynen işim gücüm hok size ban yedircem

siz benim konumla bu konuyu nasıl bağlaştırdınız ikisimin konusu farklı ?
Sen bugün boş bir konu açıp merak ettiği şeyi soran birine boş dersen tabii ki bağdaştırırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri