bilgi içeren konu diye bişey demedim arkadaşlar herhangi bi şikayette bulunmadı neyin bosunu yapıyon ?çünkü anlamı senin yaptığın aynı şeyi bir başkası yapınca eleştirmen oluyor ki sende bunun aynısını yaptın.
sende boş konu açtın şimdi gelip arkadaşa boş konu açma diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan delirtme adamı bu boşsa senin ki daha da boş senin ki çok bilgi içeren çok verimli bir konu mu da insanlara laf atıyorsun.
adam ne güzel sormuş bu reklamların amacı ne ?bu geyik konusumu ?
Arkadaş merak ettiği bir şeyi sormuş, senin açtığın konunun bir amacı da yok.bu geyik konusumu ?
Ya bir git allah aşkına tekrar ağzımı tutamayacağım ban yiycem sonra git akşam akşam benim başımı belaya sokma be adam.bilgi içeren konu diye bişey demedim arkadaşlar herhangi bi şikayette bulunmadı neyin bosunu yapıyon ?
alakası var ben konu diyorum sen msj nasil bi kafadır ? benim konumla kişinin konusunun içeriği uzaktan yakından alakasi yok.ya ne diyorsun allah aşkına dostum yaşın falan mı küçük? hiç mi hayatında bu deyimi duymadın anlamını bilmiyorsun.
hiç mi bağdaştıramıyorsun tövbe ya .
Ban yedirmeye çalışıyorsun galiba bizebilgi içeren konu diye bişey demedim arkadaşlar herhangi bi şikayette bulunmadı neyin bosunu yapıyon ?
lütfen ağzıni bozsana ? iki konunun içeriğinin alakası yokYa bir git allah aşkına tekrar ağzımı tutamayacağım ban yiycem sonra git akşam akşam benim başımı belaya sokma be adam.
Tamam ama senin ki boş konu ama bu arkadaşın ki normal bir soru. anla artık tereyağ gibi kendini üste çıkarmaya çalışma.ne
alakası var ben konu diyorum sen msj nasil bi kafadır ? benim konumla kişinin konusunun içeriği uzaktan yakından alakasi yok.
aynen işim gücüm hok size ban yedircemBan yedirmeye çalışıyorsun galiba bize![]()
siz benim konumla bu konuyu nasıl bağlaştırdınız ikisimin konusu farklı ?Tamam ama senin ki boş konu ama bu arkadaşın ki normal bir soru. anla artık tereyağ gibi kendini üste çıkarmaya çalışma.
la olay bu mu ? içeriğinin alakasını ben sormuyorum zaten senin konun bomboş bir konu , arkadaş burada soru sormuş gelip noş konu yazıyorsun bu boş ise seninki karadelik o zaman.lütfen ağzıni bozsana ? iki konunun içeriğinin alakası yok
Hocam anlamıyor bu gerçekten valla ya anlamamazlıktan gelip delirtmeye çalışıyor ya gerçekten anlamıyor Swain denen arkadaşın ikizi galiba bu ikiside anlamıyor çünkü.Ban yedirmeye çalışıyorsun galiba bize![]()
Sen bugün boş bir konu açıp merak ettiği şeyi soran birine boş dersen tabii ki bağdaştırırız.aynen işim gücüm hok size ban yedircem
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz benim konumla bu konuyu nasıl bağlaştırdınız ikisimin konusu farklı ?