- En İyi Cevap
- 26
Nano kullanıyoruz ha!
Nano kullanıyoruz ha!
Arkadaş kimsenin dinine küfür etmemiş ki?
Dinime küfreden müslüman olsa sözünü hiç mi duymadınız hayatınızda?ben kimsenin dinine küfür etmedim iftira atmayinız.
tamamda ortada küfür yokDinime küfreden müslüman olsa sözünü hiç mi duymadınız hayatınızda?
Bir araştırır mısın bu sözü lütfen?ta
tamamda ortada küfür yok
Deyim zaten, küfürle ilgisi yok.ta
tamamda ortada küfür yok
bu bir deyim hani diyorsun ya boş konu açmayın hatırlarsan seninde komik pp atın bakalım diye bir konun vardı bu şimdi boş bir konu değil mi?dinine küfür nerde ettim ?
o geyik konuydu arkadaşlarda şikayetçi olmadı hatta pp de attı ne bos yapıyorsun ?bu bir deyim hani diyorsun ya boş konu açmayın hatırlarsan seninde komik pp atın bakalım diye bir konun vardı bu şimdi boş bir konu değil mi?
çünkü anlamı senin yaptığın aynı şeyi bir başkası yapınca eleştirmen oluyor ki sende bunun aynısını yaptın.tamamda bu söz neden bana söyleniyor ?
Lan delirtme adamı bu boşsa senin ki daha da boş senin ki çok bilgi içeren çok verimli bir konu mu da insanlara laf atıyorsun.tamamda bu söz neden bana söyleniyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
o geyik konuydu arkadaşlarda şikayetçi olmadı hatta pp de attı ne bos yapıyorsun ?
bir tanesi din ile alakalı bi taneside komede bunun bağlantısını söylermisin ?çünkü anlamı senin yaptığın aynı şeyi bir başkası yapınca eleştirmen oluyor ki sende bunun aynısını yaptın.
sende boş konu açtın şimdi gelip arkadaşa boş konu açma diyorsun.
sen geyik konu açarsın ama başkası açamaz öyle mi?tamamda bu söz neden bana söyleniyor ?
o geyik konuydu arkadaşlarda şikayetçi olmadı hatta pp de attı ne bos yapıyorsun ?
bu geyik konusumu ?sen geyik konu açarsın ama başkası açamaz öyle mi?
Geyik konu boş oluyor zaten,bu konuda bir "boş"luk göremedim ben.tamamda bu söz neden bana söyleniyor ?
ya ne diyorsun allah aşkına dostum yaşın falan mı küçük? hiç mi hayatında bu deyimi duymadın anlamını bilmiyorsun.bir tanesi din ile alakalı bi taneside komede bunun bağlantısını söylermisin ?