Neler Yeni

Google'un amacı ne?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,616
İsim
Sarp Yılmaz
aynen işim gücüm hok size ban yedircem
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz benim konumla bu konuyu nasıl bağlaştırdınız ikisimin konusu farklı ?
Ya neden anlamıyorsun konu burada senin gelip bu konuya boş konu demen.
bu konu boş konu diyorsun 2 saat önce kendin saçma sapan bir konu açmışsın bu ne şimdi ironi mi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,547
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar her tartışma çıkan konu kavgaya dönüşmek zorunda mı? Kilitlemek istemiyorum şu konuları fakat düzgünce tartışmayı beceremiyorsunuz, yapmayın...

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
la olay bu mu ? içeriğinin alakasını ben sormuyorum zaten senin konun bomboş bir konu , arkadaş burada soru sormuş gelip noş konu yazıyorsun bu boş ise seninki karadelik o zaman.
Y sende nasıl bi kafa var arkadaş Hicmi mizahtan anlamıyorsun Hz İsa ya tanrı demek ne kadar doğru tartışiĺır kişinin dini ile alakali ama benim için boş bi konu anladınmi

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
la olay bu mu ? içeriğinin alakasını ben sormuyorum zaten senin konun bomboş bir konu , arkadaş burada soru sormuş gelip noş konu yazıyorsun bu boş ise seninki karadelik o zaman.

Hocam anlamıyor bu gerçekten valla ya anlamamazlıktan gelip delirtmeye çalışıyor ya gerçekten anlamıyor Swain denen arkadaşın ikizi galiba bu ikiside anlamıyor çünkü.
Boşver uğraşılmaz gece gece, amma inatçı çıktı arkadaş.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,616
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar her tartışma çıkan konu kavgaya dönüşmek zorunda mı? Kilitlemek istemiyorum şu konuları fakat düzgünce tartışmayı beceremiyorsunuz, yapmayın...
Ya hocam adam gelip buraya boş yazıyor ama 2 saat önce açtığı konuya bakar mısnı?
sonra gelip ben küfür etmedim bilmem konu farklı falan diyor vallahi çıldırmak üzereyim ya.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Ya hocam adam gelip buraya boş yazıyor ama 2 saat önce açtığı konuya bakar mısnı?
sonra gelip ben küfür etmedim bilmem konu farklı falan diyor vallahi çıldırmak üzereyim ya.
galiba beyin var ama hücre yok hz İsa nın tanri denilmesi olan konu benim için boş

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,616
İsim
Sarp Yılmaz
Y sende nasıl bi kafa var arkadaş Hicmi mizahtan anlamıyorsun Hz İsa ya tanrı demek ne kadar doğru tartışiĺır kişinin dini ile alakali ama benim için boş bi konu anladınmi
ya arkadaş demedi onu işte gözünü dört açıp düzgünce okursan konuları orada o arkadaşa çıkan bir reklam önerisi olduğunu görürsün arkadaşda diyor ki bu ne saçma bir reklam neden böyle şeyler çıkıyor , yani onu konuyu açan arakdaş yazmadı.

galiba beyin var ama hücre yok hz İsa nın tanri denilmesi olan konu benim için boş
ya o çıkan reklam adam da gelmiş bende neden böyle reklam çıktı diyor bu adamın suçu mu şimdi ? delirtme adamı

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
ya arkadaş demedi onu işte gözünü dört açıp düzgünce okursan konuları orada o arkadaşa çıkan bir reklam önerisi olduğunu görürsün arkadaşda diyor ki bu ne saçma bir reklam neden böyle şeyler çıkıyor , yani onu konuyu açan arakdaş yazmadı.
Googlenin öyle bi reklam vermesi ve onun bu konuyu açmasi benim için boş işte benim konum geyik konusu arkadaşlarda mizahtan anladi attı eğlendik bos yapmaya gerek yok

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,616
İsim
Sarp Yılmaz
Googlenin öyle bi reklam vermesi ve onun bu konuyu açmasi benim için boş işte benim konum geyik konusu arkadaşlarda mizahtan anladi attı eğlendik bos yapmaya gerek yok
ay pardon senin anlayışına göre bir konu boş olmuyor bu yazılımsal bir konu neden böyle öneriyor diyor bu senin için boş ise nasıl bir BEYİN hücresine sahip olduğun zaten ortada hadi daha da yazma bakmayacağım çünkü başım ağırdı senin yüzünden.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
ay pardon senin anlayışına göre bir konu boş olmuyor bu yazılımsal bir konu neden böyle öneriyor diyor bu senin için boş ise nasıl bir BEYİN hücresine sahip olduğun zaten ortada hadi daha da yazma bakmayacağım çünkü başım ağırdı senin yüzünden.
Mizahı googleye yaz ve benim konumun anlamına bakmani öneririm

Top Bottom