Neler Yeni

Gosterilen hizi alamiyorum

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
ne alayım usta
kardeş türkcell süperbox milenicom onlar iyidir ben türk telekom kullnaıyorum bazı paketleri iyi ama bazıları kötü yani anlıyağaın türk telekom kullanırsa adamlarla iyi konuşacaksın alırsanda sözleşme yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

olm kablodansa niye ücret istiyolar orda bütün bağlar koptu bende
türk telekom 2 metrelik kabloya 45 tl aldılar

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
TürkNet Türk Telekom vb gibi internet sağlayıcılıarı çöp tür kullanılmaz yalancıdır

hayır geçme
TTNet kullanıyorum bana vaat edilen hızları alıyorum. Fiber internet kullanıyorum ve piyasası şuan 600 TL civarı olan sıfır modem taktılar ücretsiz. Çöp olan sizlerin konumu ve konumunuzdaki altyapılar.

vanhacker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk Uslu
Altyapinla kaynakli bir sorun buyuk ihtimalle, hat degerlerini paylasirsan bilgili arkadaslar yorumlayabilir.
Nasıl payşabilirim bilgim yok

TTNet kullanıyorum bana vaat edilen hızları alıyorum. Fiber internet kullanıyorum ve piyasası şuan 600 TL civarı olan sıfır modem taktılar ücretsiz. Çöp olan sizlerin konumu ve konumunuzdaki altyapılar.
Bence de bundan önce türk telekom kullanıyordum söyledikleri hızı veriyolardı ama fiyat artınca değiştirdim.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
kardeş türkcell süperbox milenicom onlar iyidir ben türk telekom kullnaıyorum bazı paketleri iyi ama bazıları kötü yani anlıyağaın türk telekom kullanırsa adamlarla iyi konuşacaksın alırsanda sözleşme yapma

türk telekom 2 metrelik kabloya 45 TL aldılar
istememesi gerekmiyo mu
sonuçta onlardan kaynaklı bi problem değilmi ben mi yanlış anladım mevzuyu

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
bendede 600 tl lik modem var ve şehir merkezinde oturuyorun evimizin karşısında hemen türk telekom bayii var ama 16 mbit hız aldık 8 veriyolar

istememesi gerekmiyo mu
sonuçta onlardan kaynaklı bi problem değilmi ben mi yanlış anladım mevzuyu
aynen bide ay sonu faturayada 50 tl para kesmişler

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
bendede 600 TL lik modem var ve şehir merkezinde oturuyorun evimizin karşısında hemen türk telekom bayii var ama 16 mbit hız aldık 8 veriyolar

aynen bide ay sonu faturayada 50 TL para kesmişler

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
bendede 600 TL lik modem var ve şehir merkezinde oturuyorun evimizin karşısında hemen türk telekom bayii var ama 16 mbit hız aldık 8 veriyolar

aynen bide ay sonu faturayada 50 TL para kesmişler
Ben şuan fiberde sorun yaşayana denk gelmedim. Senin altyapıyla alakalıdır o. Faturaya ek para da kesilmedi hiç. 35 Mbps alıyorum sabit.

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Hocam günün her saati aynı hızı mı alıyosun yoksa ara ara mı 40 civarı alıyorsun ? Mesela şuan test yap, akşam 7-8 gibi yap bide gece 1-2 gibi yap. Eğer gece 60lara falan çıkarsa yapacak bir şeyin yok. Bulunduğun bölgedeki internet kullanımı yüzünden sana az geliyor demektir. Ama eğer sabit 40 alıyorsan bu hattında sorun olduğunu gösterebilir. 1-2 gün test et en iyisi.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Çoğu internet sağlayıcıları böyledir nerden kırpabilirim diye 40 takla atarlar sen aradığında sorun var derler bu yüzden Welcome To Turkey

Top Bottom