🔥İndirim Gratis 250TL ve Üzeri %75 İndirim 9 Mayıs

stok olanları seçtim almaya çalışıyorum bi tane axe deo bi tane rebul kolonya 200 ml 100 TL'ye geliyor bakalım ödeme ekranındayım 2 dkdır
aldım banka kartıyla alın

sepette indirim yapıyor mu olan üründe
stok olanları seçtim almaya çalışıyorum bi tane axe deo bi tane rebul kolonya 200 ml 100 TL'ye geliyor bakalım ödeme ekranındayım 2 dkdır
Aldım be sonunda Old Spide Roll-On Deodorantların hepsinden 1 tane alacaktım denemek amaçlı, bir an hepsinde stok yok dedi, biraz sonra Captain XL ve Epic Legend sepete eklendi, diğerlerinde hala stok yoktu, ben de 3 Tane Captain XL, 1 Tane de Epic Legend aldım, kargo dahil 468 TL tuttu.

memlekete bak bir tane deodorant sprey için kavga ediyor yarım saattir bir tane axe alacaktım saniyede stok eriyor hiç uğraşamam

Deodorant alııcaktıık maşallah kalmamış bir şey :D

Tamamen yalan dolan, daha kampanya başlamadan sürekli yenileyip baktım, önce fiyatları şişirilmiş şekilde koydular, sonra direkt stok yok durumuna geçtiler. Aslında bu tip firmaları tamamen boykot edip ürün almamak lazım, saçma sapan şeyleri bırakmışlar stokta, asıl iş yapacak hiç bi' şey yok. :mad:

Ödeme aşamasına geçmiyor bir türlü :D hata verip duruyor :D

Sepette 40 tane fln ürün attım 10 15 tanesi kaldı alırken 9.30 sipariş geçtim.Alacağınız ürünü önceden sepette atıp direk alsaydınız büyük ihtimal alırdınız.Uygulamadan aldığım ürünler 3 parça ürün 1700tl Diğer ürünlerde ucuz olarak 1000 tl tutuyor toplam 2700 tl

Önceden sepete attım kampanya aktif olmadı sepeti bosşaltip tekrar almaya çalıştım (bu üründen daha fazla ekleyemezsiniz) hatası verdi halbuki sepetim boş 🤣🤣🤣

1746778885733.webp

Bu bile bittiyse :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye