FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,154
Çünkü penaltı değil kendisini yere atmaktan başka bir şey yapmadılar.Sadece şu pozisyonlara takılıyor bizim penaltılara bakmıyorki arkadaş
Çünkü penaltı değil kendisini yere atmaktan başka bir şey yapmadılar.Sadece şu pozisyonlara takılıyor bizim penaltılara bakmıyorki arkadaş
Zaten BJK yendi diye üzülen GS'li yoktur çünkü BJK ile oynamak Alanya ile oynamakla aynı. BJK derbi takımı olmadı, olmayacakta.Neyse olm futbol diye aramızı bozmayın tineriniz bol olsun MaStıR MaRa MarTal
Trabzonspor-Beşiktaş derbileri> All desem çok mu hoşuna gidecek?Zaten BJK yendi diye üzülen GS'li yoktur çünkü BJK ile oynamak Alanya ile oynamakla aynı. BJK derbi takımı olmadı, olmayacakta.
senin gibi bir tinerciden böyle bir tebrik beklenirdi zaten şaşırmadım.Üzülmeyin geseli kardeşlerim bunu dinleyin![]()
adamın bir maç yüzünden hesabı gittiEvet beyler tahmini olan var mı?
Küfürlü video linki attıarkadaşlar burada tartışmanız hiç bir şeyi değiştirmeyecek bence bir daha sokr konusu açılmasın çünkü kalpler kırılıyor aralar kötüleşiyor insankarı üzmeye kırmaya değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adamın bir maç yüzünden hesabı gitti
Dandini dandini dastana Larinsenin gibi bir tinerciden böyle bir tebrik beklenirdi zaten şaşırmadım.
senin gibi bir tinerciden böyle bir tebrik beklenirdi zaten şaşırmadım.