Erken oynamaya izin vermiyorsa6-7 senedir bekliyordum çıkmasını direkt ultimate çekerim gibi. 1 hafta erken indirme ve kozmetikler sunuyor.
Ya nolacağdı
araştırdığımda 2027 şubat da getiricekleri tahmin ediliyo mali yıla yetiştirmeye çalışıcaklar mış ne kadar doğrudur bilmiyorumPc ne zaman gelicek belli mi
yok sadece erken indirme, çıkış gününde indirme yoğunluğu ile uğraşma diye yapmışlar sanırsam.Erken oynamaya izin vermiyorsa
Ben Ultimate almaya değecek bir ekstra görmedim ama 80 veren 100 de verir almışken ultimate al.Arkadaşlar Normal Sürüm Mü Yoksa ULTİMATE EDİTON Mı Alınmalı
doviz bazlı arada fark 20 dolar olsada tr fiyatı ne olucak o kritikBen Ultimate almaya değecek bir ekstra görmedim ama 80 veren 100 de verir almışken ultimate al.
5-6K arası olur Ultimatedoviz bazlı arada fark 20 dolar olsada tr fiyatı ne olucak o kritik
100 doların bize çevirmesi ne olucak kdv dahil onu görmem lazım büyük ihtimal ultimate alırım5-6K arası olur Ultimate
nasıl yani? TL ile satan yer var mı?doviz bazlı arada fark 20 dolar olsada tr fiyatı ne olucak o kritik
KDV dahil fiyat 100 dolar olur zaten, globale 60 dolar'a çıkıp TR'ye KDV farkı denip 72 dolar'a satılan oyun gördün mü100 doların bize çevirmesi ne olucak kdv dahil onu görmem lazım büyük ihtimal ultimate alırım
Oyun disc olarak çıkmayacak dediniz ya bende ps5 cd versiyonu gereksiz kalmış gibi oldu demek istedim.Hocam cd li versiyon dediğiniz ps5 mi oyunun kendisi mi