- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Gelmez diye düşünüyorumÖyle vergi az gelebilir mi ya da hiç gelmez mi ?
Gelmez diye düşünüyorumÖyle vergi az gelebilir mi ya da hiç gelmez mi ?
tamamdır bu taktiği deneyeceğimGelmez diye düşünüyorum
ama ürünlerin satışı yok ki i7 3960x gtx 980ti asus rampage ıv anakart yani eski modellerBildiğim kadarıyla hediye bile olsa paket açılıp internet üzerinden değerine bakıyorlar ona göre gümrük vergisi veriliyor diye biliyorum. Sadece fikir olsun diye söylüyorum kendim yaşamadım duyduğumu söylüyorum.
Kafamı karıştıran şeyde parçaların eski ve artık üretilmemesi neye göre vergi basıcaklar onu bilmiyorumBildiğim kadarıyla hediye bile olsa paket açılıp internet üzerinden değerine bakıyorlar ona göre gümrük vergisi veriliyor diye biliyorum. Sadece fikir olsun diye söylüyorum kendim yaşamadım duyduğumu söylüyorum.
ama ürünlerin satışı yok ki i7 3960x gtx 980ti asus rampage ıv anakart yani eski modeller
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kafamı karıştıran şeyde parçaların eski ve artık üretilmemesi neye göre vergi basıcaklar onu bilmiyorum
veririm tabi kiTam olarak aynı dertten bizde kararsızız. Abim japonya da yaşıyor oradan ekran kartı alacak kendi adına sonra bana hediye olarak gönderecek ama vergi olayı nasıl oluyor bilmiyoruz. Çok çıkar diye korkuyoruz. Eğer paket elinize ulaşılırsa ne olduğuna dair bilgilendirme yapabilir misiniz?
bu konuyu takip edin ben yazıcamTam olarak aynı dertten bizde kararsızız. Abim japonya da yaşıyor oradan ekran kartı alacak kendi adına sonra bana hediye olarak gönderecek ama vergi olayı nasıl oluyor bilmiyoruz. Çok çıkar diye korkuyoruz. Eğer paket elinize ulaşılırsa ne olduğuna dair bilgilendirme yapabilir misiniz?
tamamdır takip ediyorum buraya güncellersiniz umarım vergi çıkmaz.veririm tabi ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu konuyu takip edin ben yazıcam
umarım.Çıkarsa bile az çıksın bari ya valla uğraştırmasıntamamdır takip ediyorum buraya güncellersiniz umarım vergi çıkmaz.![]()
Noldu çikti mi vergiumarım.Çıkarsa bile az çıksın bari ya valla uğraştırmasın
Hocam çok oldu bana ürünlerin geleli geçen sene 24 nisan'da geldiNoldu çikti mi vergi