Hangi 5070ti Modeli Alınmalı

Palit gamerock gamingpro
Galax sg yada ex fazla bütçe yıksa 3 fanlı click de olur
Gigabyte gaming oc olabilir
Piyasada msı asusun fiyatları uçmuş alınmaz

Alamiyorum ki 1. Giris seviye kart almam 2. Hepsiburada olmasi lazim cift karta taksit icin
herhangi bir 9070XT giriş seviye kart olmaz ki :D giriş seviye demen için hani kartın düşük olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir 9070XT giriş seviye kart olmaz ki :D giriş seviye demen için hani kartın düşük olması lazım.
pulse modelinin bile soğutması iyi.

Pulse serisi benim icin giris seviyesi alacaksam nitro falan olmasi lazim yoksa 45kya gainward 5070tida hepsiburadada ben isinmayacak sorun cikarmayacak bir kart ariyorum uzun yillar rahatca kullanmak icin

Pulse serisi benim icin giris seviyesi alacaksam nitro falan olmasi lazim yoksa 45kya gainward 5070tida hepsiburadada ben isinmayacak sorun cikarmayacak bir kart ariyorum uzun yillar rahatca kullanmak icin
pure var , steel legend var pulse de almak zorunda değilsin 5070 Tİ de olur tabii bütçe yeterse.

pure var , steel legend var pulse de almak zorunda değilsin 5070 Tİ de olur tabii bütçe yeterse.
Benim aklima takilan kartlarin fiyatlari duser mi acaba benim butcem daha cikmiyor cunku daha ust segmente gecemiyorum gerekte yok aslinda ama imzamdaki sistemimle kullanacagim sirf ekran kartini kafama gore degiseyim diye psu aldim simdi alirim 2-3 aya fiyatlar duser pisman olur muyum acaba

Konu ileride nerelere evrildi bilmiyorum bu yüzden başlığa cevap yazacağım :
42,500 civarında Galax EX-Gamer lar var performansları oldukça iyi.
DİP NOT : EX-Gamer lar, 1click den daha üstün modeller.
1746004720933.png
1746004768830.png

Bu bütçelerde sadece Ventus ve denk gelirsek Palit İnfinity III / Gainward Pythoon III lerden uzak durulmalı.

Konu ileride nerelere evrildi bilmiyorum bu yüzden başlığa cevap yazacağım :
42,500 civarında Galax EX-Gamer lar var performansları oldukça iyi.
DİP NOT : EX-Gamer lar, 1click den daha üstün modeller.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu bütçelerde sadece Ventus ve denk gelirsek Palit İnfinity III / Gainward Pythoon III lerden uzak durulmalı.
Hocam Galax 5070Ti bu linktekini almayı düşünüyorum genel olarak alınır değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri