jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,712
e tabi oda varHala amdye sicak bakmiyorum 48700de 5070tiya cok cok fazla geliyor bide onu odemesi var
e tabi oda varHala amdye sicak bakmiyorum 48700de 5070tiya cok cok fazla geliyor bide onu odemesi var
Alamiyorum ki 1. Giris seviye kart almam 2. Hepsiburada olmasi lazim cift karta taksit icine tabi oda var32.8k TL'ye şu an alabiliyorsun 9070XT yi.
herhangi bir 9070XT giriş seviye kart olmaz kiAlamiyorum ki 1. Giris seviye kart almam 2. Hepsiburada olmasi lazim cift karta taksit icin
pulse modelinin bile soğutması iyi.herhangi bir 9070XT giriş seviye kart olmaz kigiriş seviye demen için hani kartın düşük olması lazım.
Pulse serisi benim icin giris seviyesi alacaksam nitro falan olmasi lazim yoksa 45kya gainward 5070tida hepsiburadada ben isinmayacak sorun cikarmayacak bir kart ariyorum uzun yillar rahatca kullanmak icinherhangi bir 9070XT giriş seviye kart olmaz kigiriş seviye demen için hani kartın düşük olması lazım.
pure var , steel legend var pulse de almak zorunda değilsin 5070 Tİ de olur tabii bütçe yeterse.Pulse serisi benim icin giris seviyesi alacaksam nitro falan olmasi lazim yoksa 45kya gainward 5070tida hepsiburadada ben isinmayacak sorun cikarmayacak bir kart ariyorum uzun yillar rahatca kullanmak icin
Benim aklima takilan kartlarin fiyatlari duser mi acaba benim butcem daha cikmiyor cunku daha ust segmente gecemiyorum gerekte yok aslinda ama imzamdaki sistemimle kullanacagim sirf ekran kartini kafama gore degiseyim diye psu aldim simdi alirim 2-3 aya fiyatlar duser pisman olur muyum acabapure var , steel legend var pulse de almak zorunda değilsin 5070 Tİ de olur tabii bütçe yeterse.
Hocam Galax 5070Ti bu linktekini almayı düşünüyorum genel olarak alınır değil mi?Konu ileride nerelere evrildi bilmiyorum bu yüzden başlığa cevap yazacağım :
42,500 civarında Galax EX-Gamer lar var performansları oldukça iyi.
DİP NOT : EX-Gamer lar, 1click den daha üstün modeller.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu bütçelerde sadece Ventus ve denk gelirsek Palit İnfinity III / Gainward Pythoon III lerden uzak durulmalı.
1-Click bile alınır vaziyetteyken EX-Gamer da alınır. Özellikle o fiyat skalasında.Hocam Galax 5070Ti bu linktekini almayı düşünüyorum genel olarak alınır değil mi?
Dün 5070ti aldım hocamDaha almadın mı hocam
Dün aldım hocam yardımınız için teşekkür ederimHocam Galax 5070Ti bu linktekini almayı düşünüyorum genel olarak alınır değil mi?