en parabeyler kredi kartı almayı düşünüyorum max 3 k filan kart aidatı v.s istemiyorum yıllık ödeme v.s hangi banka en mantıklısı. bide papara varda onu pek çözemedim nasıl bişe v.s
diğerlerine göre ne avantajı var hocamen para
iş
World Eko.beyler kredi kartı almayı düşünüyorum max 3 k filan kart aidatı v.s istemiyorum yıllık ödeme v.s hangi banka en mantıklısı. bide papara varda onu pek çözemedim nasıl bişe v.s
en parada havale eft ücreti yok saat fark etmiyordiğerlerine göre ne avantajı var hocam
Enpara - Garanti - Vakıfbank kredi kartlarını kullanıyorum. Enparayı tercih etmeni tavsiye ederim. Benim kullandıklarım arasında en avantajlısı o çünkü ;beyler kredi kartı almayı düşünüyorum max 3 k filan kart aidatı v.s istemiyorum yıllık ödeme v.s hangi banka en mantıklısı. bide papara varda onu pek çözemedim nasıl bişe v.s
banka kartı olarak TEB öneririm etf fast havale ücreti yok kredi kartı hiç aa bu çok iyi olan kart ben görmedim hepsi olur QNB Seçebilirsinbeyler kredi kartı almayı düşünüyorum max 3 k filan kart aidatı v.s istemiyorum yıllık ödeme v.s hangi banka en mantıklısı. bide papara varda onu pek çözemedim nasıl bişe v.s
Enpara haricî diğer kredi kartları aidat alıyor
Evet havale EFT ücreti vs de yoken iyisi en para yani
fast ücreti ?Evet havale EFT ücreti vs de yok