HANGI SISTEM ALINIR??

5600X ile 5600 aynı sayılır 100-200Mhz farkları var max 3 FPS daha düşük say .d

deepcool kasa nasil?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tb özelleştirmesini sonra yaparım sorun yok

bide hocam wattman falan oluyor mu
5 tane amd kart değiştirdim çok şükür sapphire hariç hiçbirinde wattman yemedim. Wattman genelde donanım uyumsuzluğundan oluşan bir şey geçen gün biri ram'ini değiştirip wattmandan kurtuldu mesela. Zaten sana attığım sistemde ramlar iyi, psu iyi, ssd iyi bende o ssd'yi kullanıyorum ana kartı bilmiyorum ama yalan olmasın (yt de iyi diyorlar) . Windows içinde tavsiyem 10 kullan ekran kartına etki edecek uygulama kurma, windows driver güncellemerini kapat ve amd oyun profilini standartta kullan, ekran kartına güncelleme geldi diyelim güncelledin güncelleme biter bitmez pc'yi yeniden başlat sorun yaşamazsın

5 tane amd kart değiştirdim çok şükür sapphire hariç hiçbirinde wattman yemedim. Wattman genelde donanım uyumsuzluğundan oluşan bir şey geçen gün biri ram'ini değiştirip wattmandan kurtuldu mesela. Zaten sana attığım sistemde ramlar iyi, psu iyi, ssd iyi bende o ssd'yi kullanıyorum ana kartı bilmiyorum ama yalan olmasın (yt de iyi diyorlar) . Windows içinde tavsiyem 10 kullan ekran kartına etki edecek uygulama kurma, windows driver güncellemerini kapat ve amd oyun profilini standartta kullan, ekran kartına güncelleme geldi diyelim güncelledin güncelleme biter bitmez pc'yi yeniden başlat sorun yaşamazsın
fps ve sıcaklık degerleriniz nasıl?

birde 21 oyunlu olan testte gta 5 dakika olarak 30:55 kasma var saniyelik yorunlardada yazmışlar sebebi nedir sizce cok soru soruyorum pardon
FPS Drop yemiş sadece ekran kartı ve işlemciden oluşabilecek bir şey değil ramlerden diğer parçalardan da olabilir arkadaş yorum gelsin diye videonun ufak bir yerini kesip ordan yorum da kasmış olabilir her şey olabilir. ama birçok oyunda sıkıntı çıkarmıyor 1 tane oyunun ufacık bir yerinde sıkıntı çıkıyor hiçbir şey pürüzsüz değildir kankam kısacık bitane yer için canını sıkma

driver sorun yaşar mıyım herkes bundan sikayetçi youtubede goruyorum mesela valorant oynarken oyun çöküyor driver yüzünden sonra biri 6700 xtydi galiba wattman yiyor

FPS Drop yemiş sadece ekran kartı ve işlemciden oluşabilecek bir şey değil ramlerden diğer parçalardan da olabilir arkadaş yorum gelsin diye videonun ufak bir yerini kesip ordan yorum da kasmış olabilir her şey olabilir. ama birçok oyunda sıkıntı çıkarmıyor 1 tane oyunun ufacık bir yerinde sıkıntı çıkıyor hiçbir şey pürüzsüz değildir kankam kısacık bitane yer için canını sıkma
siz amd mi kullanıyorsunuz?

24k bütçeyle sistem arıyprum bu ikisi arasında kaldım tebilon sistem rx 6800 yapılacak ayrıca onerilerinizi bekliyorum monitör için karar veremedim monıtor dahil değil bütçeye

2 ileri dönük daha mantıklı

fps ve sıcaklık degerleriniz nasıl?
Oyundan oyuna her şey değişiyor tabi. Birde attığım sistemdeki kart ile beniki aynı değil ben xfx merc rx6800 kullanıyorum (2.el mining yapılmış kart aldım)

Şuan anlık girip aldım işlemci ısınıyor bu aralar 1 yıl olacak termal değiştirmem lazım. oyun: The lord of the rings return to moria 1080p ultra (fsr kapalı)

Ekran kartı max 65 derece gördüm daha 50 fanlara bile zor çıkıyor (ama dediğim gibi kart modelleri aynı değil)

rdr 2 ultra ayarlarda 100+

1701357431069.png

Çok konulmuş gibi geldi asus olanı alırdım ama fiyat fazla gibi

driver sorun yaşar mıyım herkes bundan sikayetçi youtubede goruyorum mesela valorant oynarken oyun çöküyor driver yüzünden sonra biri 6700 xtydi galiba wattman yiyor

siz amd mi kullanıyorsunuz?
Dostum ben yaşarsın yaşamazsın bilemem garanti de vermem nvidia için bile garanti vermem her şey olabilir.

Bu arada ekran kartının 0 fiyatına baktım 13k istersen tek tek kendin topla 26k'ya filan aynı sistemi istediğin modeller ile toplarsın hatta işlemci yükseltmek istersen işlemciyi ikinci el alıp daha yüksek bir şeyde yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,375
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri