Max 3 FPS fark olur kankambunlar 5600x fark olur mu
5 tane amd kart değiştirdim çok şükür sapphire hariç hiçbirinde wattman yemedim. Wattman genelde donanım uyumsuzluğundan oluşan bir şey geçen gün biri ram'ini değiştirip wattmandan kurtuldu mesela. Zaten sana attığım sistemde ramlar iyi, psu iyi, ssd iyi bende o ssd'yi kullanıyorum ana kartı bilmiyorum ama yalan olmasın (yt de iyi diyorlar) . Windows içinde tavsiyem 10 kullan ekran kartına etki edecek uygulama kurma, windows driver güncellemerini kapat ve amd oyun profilini standartta kullan, ekran kartına güncelleme geldi diyelim güncelledin güncelleme biter bitmez pc'yi yeniden başlat sorun yaşamazsındeepcool kasa nasil?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 tb özelleştirmesini sonra yaparım sorun yok
bide hocam wattman falan oluyor mu
fps ve sıcaklık degerleriniz nasıl?5 tane amd kart değiştirdim çok şükür sapphire hariç hiçbirinde wattman yemedim. Wattman genelde donanım uyumsuzluğundan oluşan bir şey geçen gün biri ram'ini değiştirip wattmandan kurtuldu mesela. Zaten sana attığım sistemde ramlar iyi, psu iyi, ssd iyi bende o ssd'yi kullanıyorum ana kartı bilmiyorum ama yalan olmasın (yt de iyi diyorlar) . Windows içinde tavsiyem 10 kullan ekran kartına etki edecek uygulama kurma, windows driver güncellemerini kapat ve amd oyun profilini standartta kullan, ekran kartına güncelleme geldi diyelim güncelledin güncelleme biter bitmez pc'yi yeniden başlat sorun yaşamazsın
FPS Drop yemiş sadece ekran kartı ve işlemciden oluşabilecek bir şey değil ramlerden diğer parçalardan da olabilir arkadaş yorum gelsin diye videonun ufak bir yerini kesip ordan yorum da kasmış olabilir her şey olabilir. ama birçok oyunda sıkıntı çıkarmıyor 1 tane oyunun ufacık bir yerinde sıkıntı çıkıyor hiçbir şey pürüzsüz değildir kankam kısacık bitane yer için canını sıkmabirde 21 oyunlu olan testte gta 5 dakika olarak 30:55 kasma var saniyelik yorunlardada yazmışlar sebebi nedir sizce cok soru soruyorum pardon
driver sorun yaşar mıyım herkes bundan sikayetçi youtubede goruyorum mesela valorant oynarken oyun çöküyor driver yüzünden sonra biri 6700 xtydi galiba wattman yiyor5 tane amd kart değiştirdim çok şükür sapphire hariç hiçbirinde wattman yemedim. Wattman genelde donanım uyumsuzluğundan oluşan bir şey geçen gün biri ram'ini değiştirip wattmandan kurtuldu mesela. Zaten sana attığım sistemde ramlar iyi, psu iyi, ssd iyi bende o ssd'yi kullanıyorum ana kartı bilmiyorum ama yalan olmasın (yt de iyi diyorlar) . Windows içinde tavsiyem 10 kullan ekran kartına etki edecek uygulama kurma, windows driver güncellemerini kapat ve amd oyun profilini standartta kullan, ekran kartına güncelleme geldi diyelim güncelledin güncelleme biter bitmez pc'yi yeniden başlat sorun yaşamazsın
siz amd mi kullanıyorsunuz?FPS Drop yemiş sadece ekran kartı ve işlemciden oluşabilecek bir şey değil ramlerden diğer parçalardan da olabilir arkadaş yorum gelsin diye videonun ufak bir yerini kesip ordan yorum da kasmış olabilir her şey olabilir. ama birçok oyunda sıkıntı çıkarmıyor 1 tane oyunun ufacık bir yerinde sıkıntı çıkıyor hiçbir şey pürüzsüz değildir kankam kısacık bitane yer için canını sıkma
2 ileri dönük daha mantıklı24k bütçeyle sistem arıyprum bu ikisi arasında kaldım tebilon sistem rx 6800 yapılacak ayrıca onerilerinizi bekliyorum monitör için karar veremedim monıtor dahil değil bütçeye
![]()
AMD RYZEN 5700X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC-GIGABYTE B550-XPG 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5700X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC-GIGABYTE B550-XPG 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
![]()
ELITE-6700XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELITE-6700XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 6700 XT ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Oyundan oyuna her şey değişiyor tabi. Birde attığım sistemdeki kart ile beniki aynı değil ben xfx merc rx6800 kullanıyorum (2.el mining yapılmış kart aldım)fps ve sıcaklık degerleriniz nasıl?
Dostum ben yaşarsın yaşamazsın bilemem garanti de vermem nvidia için bile garanti vermem her şey olabilir.driver sorun yaşar mıyım herkes bundan sikayetçi youtubede goruyorum mesela valorant oynarken oyun çöküyor driver yüzünden sonra biri 6700 xtydi galiba wattman yiyor
siz amd mi kullanıyorsunuz?