ben mağazadan numaramı taşıdım vodefone üzerinden Türk telekoma taşıdım faydalanabiliyormuyum.Hattını TT mobile taşıyanlara ve yeni hat alanlara tariflerine ek 3 aylık 50GB 1000dk 1000sms hediye.
LİNK
Alıntıyı görüntüle
Hocam bugün vodafone dan, ttelekoma geçeceğim 30gb tarifeye.Hattını TT mobile taşıyanlara ve yeni hat alanlara tariflerine ek 3 aylık 50GB 1000dk 1000sms hediye.
LİNK
Alıntıyı görüntüle
nasıl alınıyorBu paket defalarca alinabiliyor.
Sınırsız dk internet SMS oluyor)
Özelden cevap yazıldı.nasıl alınıyor
Hocam bu tarife sadece faturasız kullanıcılarına ozelmis.Özelden cevap yazıldı.
Para falan talep etmiyorum. Sadece kapanmasın diye yayılmasını fazla istemiyorum
Hocam maalesef faturalı paketlerle ilgili pek bı bilgim yok.Hocam bu tarife sadece faturasız kullanıcılarına ozelmis.
Ben bugün ttelekoma faturalı 30gb tarifeye gececegim. Edevletten başvuruya falan ek kampanya var mı?
Vodafone dan gececegim ,operatör önemli değil. 20gb ve üzeri ne önerirsiniz başvuru sırasında combo yapabilir miyim?
30gb down+upload yeter bana. Zaten mevcut tarifem 16gb.Hocam maalesef faturalı paketlerle ilgili pek bı bilgim yok.
Sınırsız WhatsApplı paketleri alırsanız VPN ile sınırsız internet yapanlar var o konuyu araştırırsanız bulursunuz. Onun dışında bildiğim bir şey yok
Bana kalsa Faturasıza geç ve teklif bekle daha cazip teklifler alabilirsiniz.
3 yıl önce askerde kullanmıştım bu yöntemi. Youtuhe çok video var. Stabil değil ve faturasız olmalı hattın30gb down+upload yeter bana. Zaten mevcut tarifem 16gb.
Ekranlı Pos cihazindan sınırsız YouTube izlemeyeni gördum de whatsaptan VPN ile sinirsiz sosyal medya ne alaka . Özel mesajla konuyu biraz daha açık anlatır mısın? Merak ettim =)