❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 02/09 indirimleri başladı

Gayet güzel ancak dongle klavyeden biraz uzaktaysa bazen algılama problemleri oluyor, ya basmıyor ya da takılı kalıyor. Mesafesi çok iyi değil. Onun dışında mükemmel.
uzakta olmaya gerek yok, max 2 km yetiyor. 2. elde çok var da güven problemi var

Gayet güzel ancak dongle klavyeden biraz uzaktaysa bazen algılama problemleri oluyor, ya basmıyor ya da takılı kalıyor. Mesafesi çok iyi değil. Onun dışında mükemmel.
İlk defa duydum bu sorunu ben hiç yaşamadım demek böyle sorunlar var

Arkadaşlar havit hiç bi şekilde iade almıyor haberiniz olsun. Kargo paketini açmasanız dahi hijyen ürünü olmasa dahi iade almıyor. Ben forumdakilerin yanlış bilgilendirmesine kurban gittim. Alıp beğenmezseniz thh ile uğraşırsınız. Ki muhtemelen havitin çoğu ürününü de beğenmezsiniz

Arkadaşlar havit hiç bi şekilde iade almıyor haberiniz olsun. Kargo paketini açmasanız dahi hijyen ürünü olmasa dahi iade almıyor. Ben forumdakilerin yanlış bilgilendirmesine kurban gittim. Alıp beğenmezseniz thh ile uğraşırsınız. Ki muhtemelen havitin çoğu ürününü de beğenmezsiniz
CYN bilişim'in sorumluluğu o da. toplu THH'ye başvursak hiçbir şey yapamazlar

Organize olabilecek var mı? İşim gücüm var bin lira için thh ile uğraşıcam. Zaten müşteri hizmetleri de tamamen oyalamak için var
kral organize olabilseydik Ekrem hapse girmezdi zaten. biz kim organize olmak kim. müşteri hizmetlerine bağlanmıyor hiçbir şekil

Hakii Mix Akıllı Kafa Bandı Kulaklık Bluetooth V5.3
Bunu alan veya deneyen oldu mu? Bir tane çektim ama çok saçma bir şey mi acaba?

Hakii Mix Akıllı Kafa Bandı Kulaklık Bluetooth V5.3
Bunu alan veya deneyen oldu mu? Bir tane çektim ama çok saçma bir şey mi acaba?
forumdan birisi alıpğ beğenmişti. aynı model değildi sanırım onda şapka ucu vardı. etrafa çok ses vermemesi güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,084
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri