Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

stok ekliyolar mı vakit geçtikçe daha önce deneyimleyen var mı böyle bir durum? ekliyolarsa bekleyecem yoksa alacam

Buradan iki klavye aldım ömürlük membran sizi ne üzer ne göklere çıkarır FP gariban dostu güzelde indirim yapmışlar çoğu ürünlerine Havit candır

kulaklığı aldım bakalım yıllardır görüyorum 2002 serisini tavsiye edildiği kadar fp mi görücez.
Buradan iki klavye aldım ömürlük membran sizi ne üzer ne göklere çıkarır FP gariban dostu güzelde indirim yapmışlar çoğu ürünlerine Havit candır
ben istemeden havit set dizmiş oldum 5 yıl önce mouse almıştım 2 yıl önce klavye aldım şimdi de kulaklık. set tamamlanmış oldu.
birde 3 hafta önce saat almıştım onu unutmuşum dışardan biri görse fanboy sanacak :D

iyzicoda bakiyem vardı, saati alayım dedim. iyzico bakiyesi kullanılamıyor diyor. iyzicoyu aradım site izin vermiyordur diyor. başlarım iycosuna da dedim kapattım. saati de almaktan vazgeçtim. vodafone pay mi nedir artık o bakiyeyi çekip iyzicoyu da siliyorum. yapacağınız işe :mad:

Hoparlör geldi. Kutusu kötü durumdaydı (solmuş), kutu içeriği noname bir ürün gibiydi (sadece hoparlör, usb kablosu ve garanti kartı çıktı. Kullanma kılavuzu yok) ama ses performansı... tek kelimeyle mükemmel. Ben bass arayan biri değilim, benim için sesin net, dizi-video izlerken diyalogların anlaşılabilir olması daha önemli. Ses performansını derinlemesine yorumlayacak tecrübeye sahip biri değilim, sesler ne bass ağırlıklı ve boğuk ne de tiz ağırlıklı ve cırtlak. Tam ortada güzel dengelemişler, çok beğendim. RGB aydınlatmanın ışık şiddeti ayarlanabilir olsa güzel olurdu başka gördüğüm olumsuz yanı yok şimdilik.

Hoparlör geldi. Kutusu kötü durumdaydı (solmuş), kutu içeriği noname bir ürün gibiydi (sadece hoparlör, usb kablosu ve garanti kartı çıktı. Kullanma kılavuzu yok) ama ses performansı... tek kelimeyle mükemmel. Ben bass arayan biri değilim, benim için sesin net, dizi-video izlerken diyalogların anlaşılabilir olması daha önemli. Ses performansını derinlemesine yorumlayacak tecrübeye sahip biri değilim, sesler ne bass ağırlıklı ve boğuk ne de tiz ağırlıklı ve cırtlak. Tam ortada güzel dengelemişler, çok beğendim. RGB aydınlatmanın ışık şiddeti ayarlanabilir olsa güzel olurdu başka gördüğüm olumsuz yanı yok şimdilik.
alacaklara fikir olur tesekkurler

Kullanma kılavuzu varmış, kutu içinde ezik büzük kalmış şimdi gördüm:D

Tamam ses kalitesi fiyatına göre idare eder de biraz abartmışsınız hocam ilk hoparlörünüz sanırım.Bende de var bass yok denecek gibi ve ses seviyesini arttırdıkça boğuklaşıyor ses netliği gidiyor.

Koltuğu sipariş ettim ama kurulumu yapıp kullandıktan sonra iade alırlar mı acaba?

Tamam ses kalitesi fiyatına göre idare eder de biraz abartmışsınız hocam ilk hoparlörünüz sanırım.Bende de var bass yok denecek gibi ve ses seviyesini arttırdıkça boğuklaşıyor ses netliği gidiyor.
Mesajda tecrübeli kullanıcı olmadığımı belirttim hocam. 10 yılı aşkındır Logitech S120 kullanıyorum. Farklı bir hoparlör arayışına girip Z150 almıştım. Z150’de sesler çok bass odaklı ve boğuktu bundan dolayı direkt iade etmiştim. Bu hoparlörün ses seviyesi %50’de ve spoti’de ses seviyesi max iken herhangi bir bozulma yaşamadım. Sesi daha fazla yükseltmedim %50 normal bir kullanıcı için yeterli hatta fazla bile. Şuan %20’ye ayarladım ve hep bu seviyede kullanırım diye düşünüyorum. Bu fiyata bu performans bile şaşırtıcıyken fazlasını beklemek abes olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,045
Üyeler
184,097
Son üye
SultanQQ
Geri