Merhaba, Haylou'nun bu modelini almak istiyorum ancak bazı forumlarda sorunlu olduğunu duydum. Özellikle sol kulak çalışmıyor gibisinden sorunlar ve bazı olaylardan dolayı iade edemeyeceğim. Sizce alınır mı? Kullananlar kulaklıktan bahsedebilir mi?
Bazı durumlardan dolayı nerden alırsam alayım iade edemem sorunda bu işte tam emin değilimBenim de ara ara yaşadığım sorunlar oluyor kulaklıkla ilgili ama sıfırlayınca düzeliyor. Kesin sorun çıkarmaz diyemem ama ciddi sorun çıkaracağını zannetmiyorum, çıkarsa da iade edilebilir sanırım.
Maalesef bu fiyat bandında sorun yaşatmayacağı garanti bir kulaklık yok sanırım. Ben T15 kullanıyorum, şu ana kadar pek ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaştığım bazı sorunlar da geçici oldular. Arada bir sorun çıkarırsa sıfırlıyorum dediğim gibi sonra düzeliyor. T15 düşünüyorsanız alınabilir yani bence benim deneyimlerime göre.Bazı durumlardan dolayı nerden alırsam alayım iade edemem sorunda bu işte tam emin değilim
yorumunuz için teşekkürlerMaalesef bu fiyat bandında sorun yaşatmayacağı garanti bir kulaklık yok sanırım. Ben T15 kullanıyorum, şu ana kadar pek ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaştığım bazı sorunlar da geçici oldular. Arada bir sorun çıkarırsa sıfırlıyorum dediğim gibi sonra düzeliyor. T15 düşünüyorsanız alınabilir yani bence benim deneyimlerime göre.