Neler Yeni

Her gün yulaf yemek zararlı mıdır

FurkanIIy

80+ Bronze
Merhaba, istisnasız her gün yulaf yiyorum. Tahmini olarak Günde 250-300 gram falan yiyorumdur. Tabii içine çiğ kuruyemiş ve muz da koyuyorum. Bunun haricinde bir öğün normal yemek yiyorum. Bu şekilde beslenmek uzun vadede bir sorun olur mu?

Not: Buranın sağlık danışılmayacak bir yer olduğunu biliyorum. Sadece tavsiye almak istedim.

ertgrllks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ertuğrul Köse
Yulaf sağlıklı ama her gün 250-300 gram yemek ve sadece bir öğün normal yemek yemek uzun vadede eksik beslenmene yol açabilir beslenmeni çeşitlendirmek iyi olur en iyisi bir uzmana danışmak

FurkanIIy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şeyi eklemeyi unuttum.
Makro besin ihtiyaçlarımı hesapladım. Olaya süt de dahil olunca günlük karbonhidrat, protein ve yağ ihtiyacımı karşılıyor. Sadece karbonhidrat biraz fazla oluyor o kadar.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bir şeyi eklemeyi unuttum.
Makro besin ihtiyaçlarımı hesapladım. Olaya süt de dahil olunca günlük karbonhidrat, protein ve yağ ihtiyacımı karşılıyor. Sadece karbonhidrat biraz fazla oluyor o kadar.
hoca vitamin minerali napacan

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,392
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhaba, istisnasız her gün yulaf yiyorum. Tahmini olarak Günde 250-300 gram falan yiyorumdur. Tabii içine çiğ kuruyemiş ve muz da koyuyorum. Bunun haricinde bir öğün normal yemek yiyorum. Bu şekilde beslenmek uzun vadede bir sorun olur mu?

Not: Buranın sağlık danışılmayacak bir yer olduğunu biliyorum. Sadece tavsiye almak istedim.
Yulafı neden tüketiyorsunuz öncelikle bunu sormak istiyorum. Eğer diyet yapıyorsanız ve zayıflamak istiyorsanız 250 300 gram yulaf çok fazla çünkü yulafın kalorisi oldukça yüksektir ki diyet yapmazsanız bile yine de bu cok fazla 3 4 tatlı kaşığını yoğurta veya süte katarak tüketebilirsiniz kuruyemis muz elma bal tarçın ile de zenginleştirebilirsiniz lakin ara öğünde kullanmanızı veya kahvaltıda kullanmanızı tavsiye ederim her şeyin de fazlası zararlı

Top Bottom