Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
eee normal tabi 11 yaşında düğünlerde başlamıştım ben düğünlerde veriyolardıTrakyada Normal Bea
eee normal tabi 11 yaşında düğünlerde başlamıştım ben düğünlerde veriyolardıTrakyada Normal Bea
Hocam cahillimi boşverinde o emojiyi klavye ilemi yapıyorsunuz yapıyorsan nasıl yapiosunKaragümrükte Gün Yaptınız Demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine İyi Adama Mülteciler Günü Çıkmış
Arkadaşlar yazmayın. Sizin ne zaman kayıt olduğunuzu öğrenmeye çalışıyor. Ben yemem bu numaraları.
Hani 14-15 Arasındaydı Biraz Daha Kurcalarsam Süt Yerine Rakı Verdiler Dersineee normal tabi 11 yaşında düğünlerde başlamıştım ben düğünlerde veriyolardı
Estağfullah Hocam .Hocam cahillimi boşverinde o emojiyi klavye ilemi yapıyorsunuz yapıyorsan nasıl yapiosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşçi bayramı
Güleyim bari
14-15 arası en çok içtiğim dönem 11 başlangıçHani 14-15 Arasındaydı Biraz Daha Kurcalarsam Süt Yerine Rakı Verdiler Dersin
Güleyim bari
İlk İçme Anını Hatırlıyorsan Anlatsana14-15 arası en çok içtiğim dönem 11 başlangıç
Ayrıca rakıyı ilaç niyetine içiyom bazen bi çay bardağı rakı,limon shot atıp yorganı çekiyorum üstüme uyuyorum uyandığımda bir şey kalmıyor
Yaş 11 o zaman benden 5-6 yaş küçük kuzenin sünnet düğünü içkili yapmışlardı o zaman dedem bana tattırmaya çalışmıştı sevmem falan diye bir 0.7 lik bardağın 3/2 sini içmiştim sonra arada kaçıp bira verilen yerden kenarda olanları kaçırıp içiyordum sarhoş olmuştum eve giderken rol kesmiştim değilmişim gibiİlk İçme Anını Hatırlıyorsan Anlatsana