Hesabımdan habersiz para çekilmeye çalışıldı

Durumu anlat bankaya, kartı iptal ettir, yeni kart yollasınlar. Bir daha da internetten alışveriş yaparken sanal kart kullan.
İş bankasında sanal kartı banka hesabına bağlayamıyoruz diye biliyorum? Kredi kartından işlem yapıyor de mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@HuseyinBy01 geçenlerde iş bankası hacklenmişti belki arada senin bilgiler de elden ele olmuştur :D

İş bankasında sanal kartı banka hesabına bağlayamıyoruz diye biliyorum? Kredi kartından işlem yapıyor de mi?
Kredi kartından limit tanıyorsun zaten banka kartıyla yapılmıyor. Şahsen nakit işlem yapacaksan papara ile hayalet kart kullanarak yap direkt tek işlemde kart kapanır.

@HuseyinBy01 geçenlerde iş bankası hacklenmişti belki arada senin bilgiler de elden ele olmuştur :D
Bilemiyorum kartımı Yemeksepetine kaydetmiştim sadece bir tek onda yeniden girmeye üşeniyordum.

iş bankasını bilmiyorum, yapı kredide hem banka kartından hem de kredi kartından sanal kart oluşturabiliyorsun.

Sanal kart olarak ne kullanıyorsunuz veya önerirsiniz

Kredi kartından limit tanıyorsun zaten banka kartıyla yapılmıyor. Şahsen nakit işlem yapacaksan papara ile hayalet kart kullanarak yap direkt tek işlemde kart kapanır.

Bilemiyorum kartımı Yemeksepetine kaydetmiştim sadece bir tek onda yeniden girmeye üşeniyordum.
Yemeksepeti bilgileri patlıyor ondandir.Bir ara yalanlayıp iftira atanlara dava açılcağı söylenilmişti daha sonrasında patlatan kisilere rüsvet vererek kapatmaya çalıştıkları ortaya çıktı diye biliyorum

Tescilli Marka AdıDoping Hafıza
İşletme AdıDoping Hafıza
Şirketin MERSİS Numarası0310-1275-7880-0001
Ticaret ÜnvanıDOPİNG BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ
AdresYıldız Teknopark, Yıldız Teknik Üniversitesi, Çifte Havuzlar Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi, Kuluçka Merkezi B2 Blok No:151/1G Kapı No:205 ESENLER / İSTANBUL
Taahhüt Edilen Sermaye Miktarı5.000.000
Ödenen Sermaye Miktarı5.000.000
Şirket Kuruluş Tarihi18-12-2018
KEP Adresi[email protected]
Vergi MüdürlüğüEsenler Vergi Dairesi
Ticaret Sicil No170022-5

İnternette doping bilişimle ilgili böyle bir şey buldum, Doping hafıza eğitim setinin adresi ama o mudur bilemiyorum.

Tescilli Marka AdıDoping Hafıza
İşletme AdıDoping Hafıza
Şirketin MERSİS Numarası0310-1275-7880-0001
Ticaret ÜnvanıDOPİNG BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ
AdresYıldız Teknopark, Yıldız Teknik Üniversitesi, Çifte Havuzlar Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi, Kuluçka Merkezi B2 Blok No:151/1G Kapı No:205 ESENLER / İSTANBUL
Taahhüt Edilen Sermaye Miktarı5.000.000
Ödenen Sermaye Miktarı5.000.000
Şirket Kuruluş Tarihi18-12-2018
KEP Adresi[email protected]
Vergi MüdürlüğüEsenler Vergi Dairesi
Ticaret Sicil No170022-5

İnternette doping bilişimle ilgili böyle bir şey buldum, Doping hafıza eğitim setinin adresi ama o mudur bilemiyorum.
1757671149111.webp

Doping hafızaymış senin kartının kullanıldığı yer.

Sanal kart çıkar daha iyi fiziki kart yerine sanal kredi kartı da alınabiliyor bazı bankalardan sana fiziki kart gelmiyor sanal kart olarak kullanıma başlıyorsun

Hocam aynısı akşam üstü bana'da geldi muhtemelen Yemeksepeti veya getir de kullandım ordan patladı bende kapattırdım tek bana geldi sanıyordum yine belli toplu patlamış en iyisi sanal kart 👍

Hocam aynısı akşam üstü bana'da geldi muhtemelen Yemeksepeti veya getir de kullandım ordan patladı bende kapattırdım tek bana geldi sanıyordum yine belli toplu patlamış en iyisi sanal kart 👍
Masterpass altyapısına güvenip kaydetmiştim kartı ama buda sağlıklı değilmiş bunu görmüş oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,461
Üyeler
184,934
Son üye
blue-mc
Geri