HuseyinBy01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 975
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Banka daha fazla verelim dedi neyseki yok demişimsenin bileceğin iş limitin olsaydı üzülecektin ama![]()
![]()
Banka daha fazla verelim dedi neyseki yok demişimsenin bileceğin iş limitin olsaydı üzülecektin ama![]()
![]()
İş bankasında sanal kartı banka hesabına bağlayamıyoruz diye biliyorum? Kredi kartından işlem yapıyor de mi?Durumu anlat bankaya, kartı iptal ettir, yeni kart yollasınlar. Bir daha da internetten alışveriş yaparken sanal kart kullan.
Kredi kartından limit tanıyorsun zaten banka kartıyla yapılmıyor. Şahsen nakit işlem yapacaksan papara ile hayalet kart kullanarak yap direkt tek işlemde kart kapanır.İş bankasında sanal kartı banka hesabına bağlayamıyoruz diye biliyorum? Kredi kartından işlem yapıyor de mi?
Bilemiyorum kartımı Yemeksepetine kaydetmiştim sadece bir tek onda yeniden girmeye üşeniyordum.İş bankasında sanal kartı banka hesabına bağlayamıyoruz diye biliyorum? Kredi kartından işlem yapıyor de mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@HuseyinBy01 geçenlerde iş bankası hacklenmişti belki arada senin bilgiler de elden ele olmuştur![]()
iş bankasını bilmiyorum, yapı kredide hem banka kartından hem de kredi kartından sanal kart oluşturabiliyorsun.İş bankasında sanal kartı banka hesabına bağlayamıyoruz diye biliyorum? Kredi kartından işlem yapıyor de mi?
@HuseyinBy01 geçenlerde iş bankası hacklenmişti belki arada senin bilgiler de elden ele olmuştur![]()
Kartla para harcadığın yerleri bir düşün merdiven altı yerlerde daha çok olur bu işler.Bankayı aradım direkt kartı iptal ettiler onlarda aynısını söylediler bundan sonra sanal kart kullanarak harcama yapacam.
Son 3 aylık döküme baktım ve merdivan altı bir yer yokKartla para harcadığın yerleri bir düşün merdiven altı yerlerde daha çok olur bu işler.
Yemeksepeti bilgileri patlıyor ondandir.Bir ara yalanlayıp iftira atanlara dava açılcağı söylenilmişti daha sonrasında patlatan kisilere rüsvet vererek kapatmaya çalıştıkları ortaya çıktı diye biliyorumKredi kartından limit tanıyorsun zaten banka kartıyla yapılmıyor. Şahsen nakit işlem yapacaksan papara ile hayalet kart kullanarak yap direkt tek işlemde kart kapanır.
Bilemiyorum kartımı Yemeksepetine kaydetmiştim sadece bir tek onda yeniden girmeye üşeniyordum.
| Tescilli Marka Adı | Doping Hafıza |
| İşletme Adı | Doping Hafıza |
| Şirketin MERSİS Numarası | 0310-1275-7880-0001 |
| Ticaret Ünvanı | DOPİNG BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ |
| Adres | Yıldız Teknopark, Yıldız Teknik Üniversitesi, Çifte Havuzlar Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi, Kuluçka Merkezi B2 Blok No:151/1G Kapı No:205 ESENLER / İSTANBUL |
| Taahhüt Edilen Sermaye Miktarı | 5.000.000 |
| Ödenen Sermaye Miktarı | 5.000.000 |
| Şirket Kuruluş Tarihi | 18-12-2018 |
| KEP Adresi | [email protected] |
| Vergi Müdürlüğü | Esenler Vergi Dairesi |
| Ticaret Sicil No | 170022-5 |
Tescilli Marka Adı Doping Hafıza İşletme Adı Doping Hafıza Şirketin MERSİS Numarası 0310-1275-7880-0001 Ticaret Ünvanı DOPİNG BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ Adres Yıldız Teknopark, Yıldız Teknik Üniversitesi, Çifte Havuzlar Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi, Kuluçka Merkezi B2 Blok No:151/1G Kapı No:205 ESENLER / İSTANBUL Taahhüt Edilen Sermaye Miktarı 5.000.000 Ödenen Sermaye Miktarı 5.000.000 Şirket Kuruluş Tarihi 18-12-2018 KEP Adresi [email protected] Vergi Müdürlüğü Esenler Vergi Dairesi Ticaret Sicil No 170022-5
İnternette doping bilişimle ilgili böyle bir şey buldum, Doping hafıza eğitim setinin adresi ama o mudur bilemiyorum.
Ziraat hesabım başka bir iş için kullandığımdan İyzico kullanıyorum ben. Uygulama üzerinden direkt sanal kart oluşturabiliyorsun. Sadece Bakiye Yüklemesi EFT ile 5-10dk sürebiliyor.Sanal kart olarak ne kullanıyorsunuz veya önerirsiniz
Masterpass altyapısına güvenip kaydetmiştim kartı ama buda sağlıklı değilmiş bunu görmüş oldumHocam aynısı akşam üstü bana'da geldi muhtemelen Yemeksepeti veya getir de kullandım ordan patladı bende kapattırdım tek bana geldi sanıyordum yine belli toplu patlamış en iyisi sanal kart![]()