Hitler iyi bir lider miydi ?

Bu aralar hitler dikkatimi çekiyor (sadece merak ediyorum içimde bi sevgi yok) sizlerinde görüşünü merak ettim bence küçük stratejik hatalar yapmasaydı çoğumuz alman olarak yaşıyo olabilirdik
Yahudi sabunları 10 Frank gel gel beleş abe

Bir öğrenciyi resim okuluna almazsın. 📈
Almanya'nın Başkanı olur ve 2. Dünya Savaşı'nı başlatır. 📉

İyi bir liderdi, kötü bir insandı.

Bu aralar hitler dikkatimi çekiyor (sadece merak ediyorum içimde bi sevgi yok) sizlerinde görüşünü merak ettim bence küçük stratejik hatalar yapmasaydı çoğumuz alman olarak yaşıyo olabilirdik
Alman ırkını ve devletini olabildiğince en üste taşımak için elinden geleni yaptı ve şu anki durumu ortada almanyanın , ama eksileri olarak temiz bir lider değil.

Hitler iyi çocuktu ama tek bir kusuru vardı resimleri iyi değildi.

Evet, liderlik olarak harika bir isim.
Savaş anında yaptığı hatalar, komutanlar ile arasında geçenler, hayagücünü aşan silahları yaptırması(Gustav topu gibi) onu bitirdi.

Diğerleri de temiz değil ama savaşın kaybedeni olunca :D

Hitler iyi çocuktu ama tek bir kusuru vardı resimleri iyi değildi.

Evet, liderlik olarak harika bir isim.
Savaş anında yaptığı hatalar, komutanlar ile arasında geçenler, hayagücünü aşan silahları yaptırması(Gustav topu gibi) onu bitirdi.

Diğerleri de temiz değil ama savaşın kaybedeni olunca :D
Gustav tam bir saçmalıktı onda herkes hem fikir.

Almanya Şuan ki durumunu Hitlere borçludur.
1636286058168.png

Son düzenleme:
Hitler alkol ve sigaraya karşıydı. Ancak kendisi uyuşturucu bağımlısıydı. Bildiğim kadarıyla. Ve goebbels işini iyi yapıyordu.

Evet ama ırkçı bir güç mayağıydı.

Hitler > RTE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,991
Üyeler
184,252
Son üye
bartin
Geri