Honor magıc 8 pro alınır mı?

yagiz6

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
80000
77 bıne cıkmıs bu fıyata en ıyısımı

fos cıktı gibi hocam ya bende baya bekledim bakındım içime inmedi pek iyi yorumda görmedim sağlam dayanakları olan o sebeple ben tercih etmeyeceğim mesela

bu fiyata en iyisi olsa da, bi 70 bin altında olmasını beklerdim

Kardeşim kime göre neye göre iyi? Telefonda senin için ne önemli ne istiyorsun bir açıkla da ona göre arkadaşlar yardımcı olsun.

77 bıne cıkmıs bu fıyata en ıyısımı
bence alınabilir kısa bir süre honor 200 kullandım performansı vs güzeldi kamerasıda oldukça iyiydi fiyatına göre magic 8 pro da alınabilir

ya benı sarj kısmı cok cezbettı 7000 mah ama yazılımı bır ıphone samsung olurmu s222 ultradan gecmeyı dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fos cıktı gibi hocam ya bende baya bekledim bakındım içime inmedi pek iyi yorumda görmedim sağlam dayanakları olan o sebeple ben tercih etmeyeceğim mesela
yardımın ıcın tesekkurler dayanıklılık hakkındakı yyorumları nereden ınceledın bende bır bakmak ısterım

800 dolara satılan iphone 17 de 1800 dolara satılıyor trde ona bakarsak...

11 yıllık iPhone kullanıcısı olarak da sırf fiyatı yüzünden iPhone'dan vaz geçip Androide geçeceğim bende işte. Alt tarafı bir telefon ya 50K'dan fazla verilecek bir teknoloji değil bence.

biraz daha bütce yükseltirim diyene sanırım en mantıklı android secenek oppo find x9 pro gibi tabi ki ilgili arkadaşlar detaylı incelesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,209
Üyeler
188,384
Son üye
egethefinest
Geri