Çağrı Yılmaz 80+ Silver Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4,402 10 Nisan 2021 #14 baha03 yazmış: craftrise oynamıyorum ztn HWID lazım sonuçta ve nasıl öğrencem bilmiyorum Devamı için tıklayın... Garip Kont yazmış: Forumda hile vb. şeyler yasak.Hwıd de ona giriyor. Devamı için tıklayın... .
baha03 yazmış: craftrise oynamıyorum ztn HWID lazım sonuçta ve nasıl öğrencem bilmiyorum Devamı için tıklayın... Garip Kont yazmış: Forumda hile vb. şeyler yasak.Hwıd de ona giriyor. Devamı için tıklayın... .
E Emooo 80+ Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2 14 Mayıs 2021 #15 Garip Kont yazmış: HWID'i başka ne için ararsınki ? Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Nisan 2021 Aynen.Eğer hwıd ban yediysen bir parçanı değiştirmek zorundasın hwıd resetlenmez. Devamı için tıklayın... Emre.AltundaL#0199 discorttan ulaşabilirsiniz
Garip Kont yazmış: HWID'i başka ne için ararsınki ? Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Nisan 2021 Aynen.Eğer hwıd ban yediysen bir parçanı değiştirmek zorundasın hwıd resetlenmez. Devamı için tıklayın... Emre.AltundaL#0199 discorttan ulaşabilirsiniz