Peki eğer yaparsam sizce oyuna bir şey olur mu?Hayır değildir
Ben yaptım, aşırı olmasa da oyun düzeldiPeki eğer yaparsam sizce oyuna bir şey olur mu?
Peki oyunun hangi dosyası değişiyor?Onu yedeklesem iyi olur.Ben yaptım, aşırı olmasa da oyun düzeldi
ben yaptım değişen bir şey olmadıPeki eğer yaparsam sizce oyuna bir şey olur mu?
Oyunun hangi dosyası değişti?ben yaptım değişen bir şey olmadı
Abdullah'ın yayınladığı yazıdaki hex editörü indirdim ve bi sıkıntı çıkmadı. Oyunda ufak bir düzelme oldu ama öyle bi 20-30 fps fark beklemeyin derim. Sorunuzun cevabına gelince, oyunu hangi platform üzerinden satın aldınız ? Gog, steam, epic ?Oyunun hangi dosyası değişti?
aynı düşüncedeyim oyun daha akıcı oldu ama fps de çok bi fark göremedim yapmanızı tavsiye ederim sorun olmayacağını düşünüyorumAbdullah'ın yayınladığı yazıdaki hex editörü indirdim ve bi sıkıntı çıkmadı. Oyunda ufak bir düzelme oldu ama öyle bi 20-30 fps fark beklemeyin derim. Sorunuzun cevabına gelince, oyunu hangi platform üzerinden satın aldınız ? Gog, steam, epic ?
Steam.Abdullah'ın yayınladığı yazıdaki hex editörü indirdim ve bi sıkıntı çıkmadı. Oyunda ufak bir düzelme oldu ama öyle bi 20-30 fps fark beklemeyin derim. Sorunuzun cevabına gelince, oyunu hangi platform üzerinden satın aldınız ? Gog, steam, epic ?
Ya bende bazen GPU kullanımı %50'lere düşüyor.RTX'siz ultra ile RTX'li ultra birbirine çok yakın FPS veriyor.DLSS kalite modun da.aynı düşüncedeyim oyun daha akıcı oldu ama fps de çok bi fark göremedim yapmanızı tavsiye ederim sorun olmayacağını düşünüyorum
Çok karmaşık bir iş değil. Abdullah kardeş burda detaylı şekilde anlatmış zaten buradaki rehberi kullanarak rahatlıkla yapabilirsiniz. Sıkıntı çıkar diye bir endişeniz var ise üzerinde oynama yapacağınız dosya oyunun exe dosyası onun bir kopyasını alıp işleme ondan sonra başlayabilirsiniz.Steam.
Ya bende bazen GPU kullanımı %50'lere düşüyor.RTX'siz ultra ile RTX'li ultra birbirine çok yakın FPS veriyor.DLSS kalite modun da.
Ya bende bazen GPU kullanımı %50'lere düşüyor.RTX'siz ultra ile RTX'li ultra birbirine çok yakın FPS veriyor.DLSS kalite modun da.