Yardım HxDSetup virüslü müdür?

Rikka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
740
Abdullah Abi'nin videosunda CP 77'de FPS artışı sağlamak için olan program bu.Virüslü müdür?Yayıncısı bilinmiyor yazıyor da.

Hayır değildir

Hex Editor yazılımıdır. Zararlı olduğunu düşünmüyorum.

Oyunun hangi dosyası değişti?
Abdullah'ın yayınladığı yazıdaki hex editörü indirdim ve bi sıkıntı çıkmadı. Oyunda ufak bir düzelme oldu ama öyle bi 20-30 fps fark beklemeyin derim. Sorunuzun cevabına gelince, oyunu hangi platform üzerinden satın aldınız ? Gog, steam, epic ?

Abdullah'ın yayınladığı yazıdaki hex editörü indirdim ve bi sıkıntı çıkmadı. Oyunda ufak bir düzelme oldu ama öyle bi 20-30 fps fark beklemeyin derim. Sorunuzun cevabına gelince, oyunu hangi platform üzerinden satın aldınız ? Gog, steam, epic ?
aynı düşüncedeyim oyun daha akıcı oldu ama fps de çok bi fark göremedim yapmanızı tavsiye ederim sorun olmayacağını düşünüyorum

Steam.
Ya bende bazen GPU kullanımı %50'lere düşüyor.RTX'siz ultra ile RTX'li ultra birbirine çok yakın FPS veriyor.DLSS kalite modun da.
aynı düşüncedeyim oyun daha akıcı oldu ama fps de çok bi fark göremedim yapmanızı tavsiye ederim sorun olmayacağını düşünüyorum
Ya bende bazen GPU kullanımı %50'lere düşüyor.RTX'siz ultra ile RTX'li ultra birbirine çok yakın FPS veriyor.DLSS kalite modun da.

Steam.

Çok karmaşık bir iş değil. Abdullah kardeş burda detaylı şekilde anlatmış zaten buradaki rehberi kullanarak rahatlıkla yapabilirsiniz. Sıkıntı çıkar diye bir endişeniz var ise üzerinde oynama yapacağınız dosya oyunun exe dosyası onun bir kopyasını alıp işleme ondan sonra başlayabilirsiniz.

Geri