Neler Yeni

🔥İndirim Hyper X ABS Pudding Keycaps 379 TL

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben de ABS hissiyatını daha çok seviyorum. Özellikle bunun yumuşak, pürüzsüz bir hissiyatı var. Kesinlikle de bozulma belirtisi de gözlemlemedim. PBT biraz abartılıyor bence.
Düz hissiyatı daha çok sevmeni anlarım fakat PBT abartılmıyor. Kaliteli bir PBT başlık kullanırsan ABS'ye dönmezsin daha.

Ucuza aldığınız PBT keycapsler ya PBT değil yalan söylüyorlar ya da ABS ile karıştırılmış düşük kalite keycapsler.

Tuş setlerinin kalitelisi hem pahalı hem de TR'de görmedim henüz

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Düz hissiyatı daha çok sevmeni anlarım fakat PBT abartılmıyor. Kaliteli bir PBT başlık kullanırsan ABS'ye dönmezsin daha.

Ucuza aldığınız PBT keycapsler ya PBT değil yalan söylüyorlar ya da ABS ile karıştırılmış düşük kalite keycapsler.

2 akko klavye kullandım, dye sub ve ds pbt keycapler vardı, çok iyiydi bunların tuşları ama daha da kalitelileri var, onlara da o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Dax Saz

Büyük olasılıkla da görmen zor. Zira özel karakterler var bizim alfabemizde ve PBT işlemesi zor bir malzeme. Onun için maliyetli olacak bir kalıp sistemi yapmak istemiyor olmalılar diye düşünüyorum. Buna ek olarak custom klavyelerim var ve gayet de güzel ve pahalı keycaps setleri var. PBT ve İngilizce. Hissiyat bakımından hiçbir artıları da bence yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Melih Baygör
epomaker th80 pro için almıştım mayıs ayında. aldığım fiyata göre 100tl daha uygun fiyat. bu fiyata emsalsiz bir ürün tr keycap yok malesef piyasada. Tam tuş takımı olduğu için bazı tuşların ebatları uymadı yalnız, bende uyanlar ile değiştirdim. klavyem gateron yellow switch, sorunsuzca kullanıyorum.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ASUS tuf gaming k3 red switch e uyar mı

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Dax Saz
rk61 uyumlu mu?
Bazı tuşlar uymayabilir. Bilgin olsun. Bu keycaps seti tam boy iso TR düzeni klavye için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartilmiyor hocam pbt cidden bambaşka bir konu.
Cidden merak ediyorum, tam olarak nedir bu PBT tuşları "bambaşka" yapan? Kaliteli bir PBT ile Yine kaliteli bir ABS arasında kullanıcı açısından bir fark yok bence. Varsa nedir bilmek isterim. 70 dolarlık PBT set de var bende ve pişmanım o kadar para verdiğime. Özellikle ikisi de double shot ise. Birçok üst düzey marka ABS üretiyor. Ofis klavyesi ABS tuşları elbette çöp.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Bazı tuşlar uymayabilir. Bilgin olsun. Bu keycaps seti tam boy iso TR düzeni klavye için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden merak ediyorum, tam olarak nedir bu PBT tuşları "bambaşka" yapan? Kaliteli bir PBT ile Yine kaliteli bir ABS arasında kullanıcı açısından bir fark yok bence. Varsa nedir bilmek isterim. 70 dolarlık PBT set de var bende ve pişmanım o kadar para verdiğime. Özellikle ikisi de double shot ise. Birçok üst düzey marka ABS üretiyor. Ofis klavyesi ABS tuşları elbette çöp.
Elimde hem ABS hem pbt keycap var ABS kaliteli yurtdışı bir markanin pbt de gamakay mk61den çıkma, ABS Keycapler gerek görünüm gerek renk tonu olarak sırıtıyor rgb kapalı olduğunda. Silinme durumu olmuyor ama çok silinecek gibi gözüküyor ucuz gösteriyor klavyeyi. Hissiyat olarakta anlaşılmayacak bir fark gibi gözükse de benim gibi pbtden geçince kalite düşüşünü hissettiriyor. Zevkli değil kullanması ABSyi.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Dax Saz
Elimde hem ABS hem pbt keycap var ABS kaliteli yurtdışı bir markanin pbt de gamakay mk61den çıkma, ABS Keycapler gerek görünüm gerek renk tonu olarak sırıtıyor rgb kapalı olduğunda. Silinme durumu olmuyor ama çok silinecek gibi gözüküyor ucuz gösteriyor klavyeyi. Hissiyat olarakta anlaşılmayacak bir fark gibi gözükse de benim gibi pbtden geçince kalite düşüşünü hissettiriyor. Zevkli değil kullanması ABSyi.
ABS tuş kapaklarında karakterler daha düzgün, daha keskin hatlı oluyor, ayrıca ışık geçirgenliği de daha iyi oluyor. Bunun nedeni de pbt malzemenin işlenme zorluğu. O nedenle bence kaliteli bir ABS en az PBT kadar iyi performans verir. Hele ki bu konudaki tuş takımını bir dene derim. Yumuşacık ve pürüzsüz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
ABS tuş kapaklarında karakterler daha düzgün, daha keskin hatlı oluyor, ayrıca ışık geçirgenliği de daha iyi oluyor. Bunun nedeni de pbt malzemenin işlenme zorluğu. O nedenle bence kaliteli bir ABS en az PBT kadar iyi performans verir. Hele ki bu konudaki tuş takımını bir dene derim. Yumuşacık ve pürüzsüz.
Aldım deneyeceğim bakalım. Daha önceden hazır customlu aldığım bir klavyede de pbtsi vardı ondan merak edip aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,287
Üyeler
163,635
Son üye
liv24