İyiki almamışım alacaktım bunu gördüğüm iyi oldu bende de deluxe nx varAsus rogların space tuşları bazıları küçük oluyor. Deluxe küçük mesela onlara uymuyor.
Apex 3 membran ona uymuyor sanırım.Apex 3 uyar mı ?
Uyuyor.Xpg summoner için alsam, uyar mı?
Space i kendi stock space i ile kullansa sorun olmaz herhalde. Ctrl ve alt tuş boyutları aynıysa 1 tane pudding kullanmadan da kullanabilir.Asus rogların space tuşları bazıları küçük oluyor. Deluxe küçük mesela onlara uymuyor.
Bozuluyor görüntü olacaksa tam olacak. Bende bile 3 4 takım var keycaps boşluk tuşu yüzünden takmıyorum. Ona baktıkça sinirlenirim moralim bozulur benim.Uyuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Space i kendi stock space i ile kullansa sorun olmaz herhalde. Ctrl ve alt tuş boyutları aynıysa 1 tane pudding kullanmadan da kullanabilir.
G512 için aynı durumu yaşadım satıp Summoner aldım o uyumsuzluk yüzünden ama 1 tuş sırıtmaz aslında.Bozuluyor görüntü olacaksa tam olacak. Bende bile 3 4 takım var keycaps boşluk tuşu yüzünden takmıyorum. Ona baktıkça sinirlenirim moralim bozulur benim.
Sırıtmaz olur mu en önde ve en büyük tuş. Hiç gerek yok almasın.G512 için aynı durumu yaşadım satıp Summoner aldım o uyumsuzluk yüzünden ama 1 tuş sırıtmaz aslında.
Ek bilgi olsun diye söylüyorum:Cherry mx red anahtarlar
Bu fiyata alacağın PBT, PBT olmaz zaten.PBT olsa felaket olurdu
İyiymiş o zaman.Aşınma ve parlama yapmıyor. 1 yıldır valorant, fortnite vb oynayan oğlum bozamadı görüntüsünü.
Uymaz. Mekanik olmalı.Apex 3 uyar mı ?
Olmaz. Mekanik olmalı.Corsair K55'e olur mu?