HyperX Cloud III Wireless Black - 4199 TL (Teknosa)

Hs80 wireless mi bu mu?
Fps odaklıysan ben bu derdim. Hs80 kullanıyorum genel olarak ortalama güzel mikrofonu falan çok iyi de işte 5 metre ilerden kesiliyor şarjı cloud kadar sağlam değil padler 1-1.5 yılda sıkıntı yaratıyor. Cloud3'ün sevmediğim tarafı deri pad olması o da pad alıp çözülür bence.

corsair void elite rgb wireless var memnun değilim. Şarjı çabuk bitiyor 2 saat dayanamaz hale geldi sizce bu alınır mı?

Hepsiburada da yine Teknosa satıcılı aynı fiyat olmuş Bonus kart hepsiburada kampanyası ile daha uyguna gelir

Teknosadan mı? Hepsiburadan mı almak daha mantıklı?

ben 10 yıldır loitech g930 kullanıyorum mic bozuldu hala 8-10 saat şarjı gidiyor, arkadaş yeni g933 aldı bi tarafından ses az gelmeye basladı diyor memnun kalmamış.Bu modelde nasıl kalite ve sarj durumu acaba?

oha çok iyi fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 10 yıldır loitech g930 kullanıyorum mic bozuldu hala 8-10 saat şarjı gidiyor, arkadaş yeni g933 aldı bi tarafından ses az gelmeye basladı diyor memnun kalmamış.Bu modelde nasıl kalite ve sarj durumu acaba?
100 saati geçik şarj süresi var

corsair void elite rgb wireless var memnun değilim. Şarjı çabuk bitiyor 2 saat dayanamaz hale geldi sizce bu alınır mı?
sorman bile hata heleki bu fiyattayken 100 saat ten fazla şarj süresi var

oha çok iyi fiyat

100 saati geçik şarj süresi var

sorman bile hata heleki bu fiyattayken 100 saat ten fazla şarj süresi var
Siz ne kadara almıştınız hocam?

Normal fiyatı nedir

Geri